Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️

Zespół Nasz Orange
  • 3186
  • 14696
  • 154

Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️

Piękny bałwanek wyszedł! Taki przypakowany - bym powiedział. 😁
Taka predykcja na przyszły rok... Być może... Dla niektórych. 🙃

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3042
  • 13201
  • 77

W przyszłym roku przeczytam regulamin 😄

Zespół Nasz Orange
  • 3186
  • 14696
  • 154

@atlas_cudow napisał(-a)

W przyszłym roku przeczytam regulamin 😄

OBOWIĄZKOWO!! 🫡🫡
Nie zmienia to faktu, że bardzo, baaardzo piękny wynik @atlas_cudow wykręciłeś 🛞 w konkurencji z aktywnościami😎

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3042
  • 13201
  • 77

Tak naprawdę to coś wygrałem dzięki konkursowi.

Troszkę na siłę założyłem wątek, aby wpadło kilka punktów. Rozmowa z tamtego wątku popchnęła mnie do działania i tak oto naprawiłem sieć w domu i to bez żadnego wysiłku, która była uszkodzona przez kilka lat  😉

Zespół Nasz Orange
  • 3186
  • 14696
  • 154

Ha, ha!! 😀
Polecamy się na przyszłość @atlas_cudow 👌

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2223
  • 16933
  • 3

@atlas_cudow  widzisz? Dobry ten nasz Mikołaj. Rozsiewa dobroć niczym Wi-Fi 😀 Ulepił nam bałwanka, bo te duże są gdzie indziej. Nasz jest wyjątkowy, bo orendżowy😀 i teraz @Mikołaj  będzie się pocił w rozdawaniu prezentów. @Mikołaj , nie zbliżaj się do naszego bałwanka, bo go roztopisz poceniem😁