- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️
Piękny bałwanek wyszedł! Taki przypakowany - bym powiedział. 😁
Taka predykcja na przyszły rok... Być może... Dla niektórych. 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️
W przyszłym roku przeczytam regulamin 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow napisał(-a)
W przyszłym roku przeczytam regulamin 😄
OBOWIĄZKOWO!! 🫡🫡
Nie zmienia to faktu, że bardzo, baaardzo piękny wynik @atlas_cudow wykręciłeś 🛞 w konkurencji z aktywnościami. 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak naprawdę to coś wygrałem dzięki konkursowi.
Troszkę na siłę założyłem wątek, aby wpadło kilka punktów. Rozmowa z tamtego wątku popchnęła mnie do działania i tak oto naprawiłem sieć w domu i to bez żadnego wysiłku, która była uszkodzona przez kilka lat 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ha, ha!! 😀
Polecamy się na przyszłość @atlas_cudow 👌
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow widzisz? Dobry ten nasz Mikołaj. Rozsiewa dobroć niczym Wi-Fi 😀 Ulepił nam bałwanka, bo te duże są gdzie indziej. Nasz jest wyjątkowy, bo orendżowy😀 i teraz @Mikołaj będzie się pocił w rozdawaniu prezentów. @Mikołaj , nie zbliżaj się do naszego bałwanka, bo go roztopisz poceniem😁
- « Poprzedni
- Następny »