🥇🏆Ogłaszamy Herosów 2026 I 🥇🏆

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15748
  • 65030
  • 836

Gratulacje dla wszystkich Herosów, tych "zasiedzialych" jak i nowych, oraz Przyjaciół...naprawdę fajnie być częścią takiej społeczności, gdzie każdy dobrze się czuje i można znaleźć, czy podzielić się wiedzą tajemną...

Dobre miejsca tworzą dobrzy ludzie...

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2254
  • 17251
  • 3

Powiadają, że nowe miotły też dobrze wymiatają😀 Ich świeże spojrzenie wniesie coś niepowtarzalnego dla całej Społeczności NO. Czego nowo mianowanym Herosom i starym wyjadaczom serdecznie życzę na wspólnym froncie umacniania forum. Grono Przyjaciół także nam się rozrasta i podoba mi się ta rywalizacja 😊

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3336
  • 14654
  • 82

W sumie dopiero rok temu dołączyłem do Herosów a już zostałem uznany za "starego". Wypraszam sobie! Jeszcze miesiąc brakuje mi do 40stki!  Także jeszcze młodzik!

A tak serio to gratulacje dla wszystkich, a w szczególności dla nowych Herosów. Zasłużony tytuł i oczywiście przywileje;) Pozdrawiam!

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2254
  • 17251
  • 3

@atlas_cudownapisał(-a)

W sumie dopiero rok temu dołączyłem do Herosów a już zostałem uznany za "starego". Wypraszam sobie! Jeszcze miesiąc brakuje mi do 40stki!  Także jeszcze młodzik!

@atlas_cudow , raczej wkraczasz w etap drugiej młodości, gdzie te roczniki nazywam wirtuozami. Długo stroi i krótko gra...a potem zawał 😁

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 3087
  • 12744
  • 127

Dziękuję za wyróżnienie 🤗 Gratuluję wszystkim nominowanym do Herosów NO👏👏oraz gratuluję wszystkim wyróżnionym Herosom 👏👏 Gratuluję również nowym Herosom NO @artur912 oraz @marcin0216 👏👏

Witajcie na pokładzie Herosów NO @artur912  i @marcin0216 😎😎

Zyczę miłego popołudnia 🙂

Pozdrawiam 🙂