- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niedostępność usługi doładowań numerów na kartę 7 sierpnia 2025 w godzinach 01:00 - 02:00
Kiedy?
7 sierpnia 2025 w godzinach 01:00 - 02:00
Co nie będzie działać?
Doładowania numerów na kartę na stronie www.doladowania.orange.pl oraz w aplikacji Mój Orange.
Także prośba, aby zrobić doładowanie wcześniej lub później 👼
Będziesz wtedy spać, a może sprawdzisz czy jednak uda się doładować? 🕵️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niedostępność usługi doładowań numerów na kartę 7 sierpnia 2025 w godzinach 01:00 - 02:00
Myślę że dla większości nie będzie problemu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też tak myślę 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobrze że to krótko i w godzinach nocnych. Mam tylko nadzieję, że po przerwie technicznej problemów z doładowaniem nie będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaka i kiedy by przerwa nie była, zawsze lepiej być poinformowanym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyżby będzie dodawanie nowego nominału 15 zł? Czy doładowania nju będą działały normalnie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Windowv2 być może po zakończonych pracach będzie dostępny nowy nominał doładowania, jak i poprawka nju. To się okaże.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@Windowv2 być może po zakończonych pracach będzie dostępny nowy nominał doładowania, jak i poprawka nju. To się okaże.
Ktoś na innym forum doniósł że ankieta jest
Orange rozsyla smsem ankiete co myślimy o likwidacji doładowania kwota 10zl i wprowadzenia nominaku 15zl.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Znowu może być modernizacja kwoty doładowania. Dla mnie to w sumie bez różnicy, bo często doładowania wykonuję za 100 zł. Pewnie obecne pakiety wymuszają, aby płatnosci były realizowane na poziomie 30-35 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proszę o link
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »