- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Mam uwag co do pisania wiadomości prywatnej. Jak piszę wiadomość prywatną do użytkownika forum NO i w trakcie pisania dostanę odpowiedź, to znika mi top co już zostało napisane.
Na komputerze, to jeszcze mniejszy problem, bo szybko da się odtworzyć, ale trzeba pisać ponownie lecz w przypadku urządzeń mobilnych, nie jest to już względne, aby ponownie pisać t samą wiadomość.
Przed chwilą miałem właśnie taka sytuację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
I pomimo że się wejdzie w wiadomości prywatne, to dopóki się nie cofnie do folderu wiadomości i ponownie kliknie w temat wiadomości, to wyświetla się, że wiadomość jest nieodczytana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Wracam z info dotyczące aktualnego roku w serwisach Orange. @Wojciech coś tam podziałał, lecz nie do końca. Wystarczyło mi poklikać po zakładkach forum na samym dole. Szczerze? Zaledwie w kilku miejscach serwisu zaktualizowano rok. Możecie od zaplecza z różnych konfiguracji sobie poklikać. W jednym miejscu o recyklingu to nawet zakładka nie działa, ale to niejako przy okazji zauważyłem. Jest co robić, ale są na liście zadań ważniejsze sprawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Nie wiem czy już zauważyliście, ale dzisiaj zaktualizowaliśmy forum eliminując kilka kolejnych błędów 🙂
To co udało się poprawić:
- widoczność listy opcji posta, która wyświetla się po kliknięciu w 3 kropki (była częściowo zasłonięta i nieczytelna, teraz jest w pełni widoczna)
- strona z Herosi Orange - aktualizacja Herosów + poprawa jakości awatarów (odznaki jeszcze czekają niestety)
- Emotikony w pomysłach już nie straszą swoją gigantycznością
- Edytor mobile zyskał więcej opcji (co prawda nie wygląda to jeszcze optymalnie, ale przynajmniej jest)
- Wróciło poprawne funkcjonowanie cytowania dla mobile
Oczywiście prace nad dalszymi poprawkami nadal trwają.
Jeżeli zauważycie jakiś błąd, o którym nie było jeszcze tutaj mowy, to zgłaszajcie, proszę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@Aśka_Mnapisał(-a)Nie wiem czy już zauważyliście, ale dzisiaj zaktualizowaliśmy forum eliminując kilka kolejnych błędów 🙂
To co udało się poprawić:
- widoczność listy opcji posta, która wyświetla się po kliknięciu w 3 kropki (była częściowo zasłonięta i nieczytelna, teraz jest w pełni widoczna)
- strona z Herosi Orange - aktualizacja Herosów + poprawa jakości awatarów (odznaki jeszcze czekają niestety)
- Emotikony w pomysłach już nie straszą swoją gigantycznością
- Edytor mobile zyskał więcej opcji (co prawda nie wygląda to jeszcze optymalnie, ale przynajmniej jest)
- Wróciło poprawne funkcjonowanie cytowania dla mobile
Oczywiście prace nad dalszymi poprawkami nadal trwają.
Jeżeli zauważycie jakiś błąd, o którym nie było jeszcze tutaj mowy, to zgłaszajcie, proszę.
Działa w wersji mobilnej i w dodatku jest sporo dodatkowych funkcji w edytorze postów 😉😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@Aśka_Mnapisał(-a)To co udało się poprawić:
W końcu! Ale się cieszę, że w końcu wiadomo, o co chodzi, bo odkąd tu jestem, to się głowiłam, co jest w tej liście 😄 jedynie domyśliłam się opcji "edytuj"
Zgłaszałam też pomysł do rzeczy, która też należy do wizualnych aspektów strony, czy coś będzie w tym kierunku zrobione?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@SarahLynn mamy tę ikonkę na liście rzeczy do poprawienia, ale najpierw chcemy zająć się tymi funkcjonalnymi sprawami, które utrudniają korzystanie z forum. Do ikonki też na pewno dotrzemy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
W powiadomieniach z tego tematu mam 6 komentarzy, a kiedy kliknę, pojawia się tylko rozwiązanie. To normalne, czy tylko jeden użytkownik odpowiadał (wraz z założycielem tematu)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Posty zostały przeniesione i dlatego widzisz tylko dwa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@Wojciech, widzę tylko jeden z rozwiązaniem. Nie ma clou tematu, chyba że wszystko jest już zawarte w tytule. A to zmienia postać rzeczy.