Nie można wyświetlić tego widżeta.

Aktualizacja forum

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19663
  • 57051
  • 776

Aktualizacja forum

Mam uwag co do pisania wiadomości prywatnej. Jak piszę wiadomość prywatną do użytkownika forum NO i w trakcie pisania dostanę odpowiedź, to znika mi top co już zostało napisane.

Na komputerze, to jeszcze mniejszy problem, bo szybko da się odtworzyć, ale trzeba pisać ponownie lecz w przypadku urządzeń mobilnych, nie jest to już względne, aby ponownie pisać t samą wiadomość.

Przed chwilą miałem właśnie taka sytuację.

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2431
  • 4115
  • 56

Aktualizacja forum

I pomimo że się wejdzie w wiadomości prywatne, to dopóki się nie cofnie do folderu wiadomości i ponownie kliknie w temat wiadomości, to wyświetla się, że wiadomość jest nieodczytana.

Anonim

Nie dotyczy

Aktualizacja forum

Wracam z info dotyczące aktualnego roku w serwisach Orange. @Wojciech  coś tam podziałał, lecz nie do końca. Wystarczyło mi poklikać po zakładkach forum na samym dole. Szczerze? Zaledwie w kilku miejscach serwisu zaktualizowano rok. Możecie od zaplecza z różnych konfiguracji sobie poklikać. W jednym miejscu o recyklingu to nawet zakładka nie działa, ale to niejako przy okazji zauważyłem. Jest co robić, ale są na liście zadań ważniejsze sprawy.

Pracuję w Orange
  • 1154
  • 8702
  • 23

Aktualizacja forum

Nie wiem czy już zauważyliście, ale dzisiaj zaktualizowaliśmy forum eliminując kilka kolejnych błędów 🙂

To co udało się poprawić:

1. widoczność listy opcji posta, która wyświetla się po kliknięciu w 3 kropki (była częściowo zasłonięta i nieczytelna, teraz jest w pełni widoczna)
  2. strona z Herosi Orange - aktualizacja Herosów + poprawa jakości awatarów (odznaki jeszcze czekają niestety)
  3. Emotikony w pomysłach już nie straszą swoją gigantycznością
  4. Edytor mobile zyskał więcej opcji (co prawda nie wygląda to jeszcze optymalnie, ale przynajmniej jest)
  5. Wróciło poprawne funkcjonowanie cytowania dla mobile

Oczywiście prace nad dalszymi poprawkami nadal trwają.

Jeżeli zauważycie jakiś błąd, o którym nie było jeszcze tutaj mowy, to zgłaszajcie, proszę.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19663
  • 57051
  • 776

Aktualizacja forum

@Aśka_Mnapisał(-a)

Nie wiem czy już zauważyliście, ale dzisiaj zaktualizowaliśmy forum eliminując kilka kolejnych błędów 🙂

1. widoczność listy opcji posta, która wyświetla się po kliknięciu w 3 kropki (była częściowo zasłonięta i nieczytelna, teraz jest w pełni widoczna)
  2. strona z Herosi Orange - aktualizacja Herosów + poprawa jakości awatarów (odznaki jeszcze czekają niestety)
  3. Emotikony w pomysłach już nie straszą swoją gigantycznością
  4. Edytor mobile zyskał więcej opcji (co prawda nie wygląda to jeszcze optymalnie, ale przynajmniej jest)
  5. Wróciło poprawne funkcjonowanie cytowania dla mobile

Oczywiście prace nad dalszymi poprawkami nadal trwają.

Jeżeli zauważycie jakiś błąd, o którym nie było jeszcze tutaj mowy, to zgłaszajcie, proszę.

Działa w wersji mobilnej i w dodatku jest sporo dodatkowych funkcji w edytorze postów 😉😄

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 256
  • 706
  • 10

Aktualizacja forum

@Aśka_Mnapisał(-a)

W końcu! Ale się cieszę, że w końcu wiadomo, o co chodzi, bo odkąd tu jestem, to się głowiłam, co jest w tej liście 😄 jedynie domyśliłam się opcji "edytuj"

Zgłaszałam też pomysł do rzeczy, która też należy do wizualnych aspektów strony, czy coś będzie w tym kierunku zrobione?

Pracuję w Orange
  • 1154
  • 8702
  • 23

Aktualizacja forum

@SarahLynn mamy tę ikonkę na liście rzeczy do poprawienia, ale najpierw chcemy zająć się tymi funkcjonalnymi sprawami, które utrudniają korzystanie z forum. Do ikonki też na pewno dotrzemy 🙂

Anonim

Nie dotyczy

Aktualizacja forum

W powiadomieniach z tego tematu mam 6 komentarzy, a kiedy kliknę, pojawia się tylko rozwiązanie. To normalne, czy tylko jeden użytkownik odpowiadał (wraz z założycielem tematu)?

Zespół Nasz Orange
  • 3088
  • 12260
  • 66

Aktualizacja forum

Posty zostały przeniesione i dlatego widzisz tylko dwa.

Anonim

Nie dotyczy

Aktualizacja forum

@Wojciech, widzę tylko jeden z rozwiązaniem. Nie ma clou tematu, chyba że wszystko jest już zawarte w tytule. A to zmienia postać rzeczy.