- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Przyszedł taki czas, kiedy musieliśmy zabrać się za kompleksowe poprawki na Nasz Orange. Trochę to trwało i jeszcze chwilę potrwa :catwink: ale...
Nie zwlekając dłużej oddajemy w Wasze ręce zaktualizowaną wersję forum Nasz Orange :cathappy: Poprawiliśmy sporo błędów, dodaliśmy kilka nowych funkcji, usunęliśmy wszystko, co zbędne i co wydłużało czas ładowania się stron. Mamy nadzieję, że odczujecie poprawę :cathappy:
Nie wszystko wygląda jeszcze tak, jak byśmy tego chcieli i na pewno zauważycie niedociągnięcia. Nie chcieliśmy jednak wydłużać już czasu aktualizacji od zaplecza. Nadal będziemy nad tym pracować i tu prosimy Was o wyrozumiałość i wsparcie. Zgłaszajcie nam proszę zauważone błędy, najlepiej w tym wątku - będziemy dodawać je do naszej listy i w miarę możliwości realizować.
A teraz śmiało – korzystajcie do woli, odkrywając co się zmieniło i co nowego się pojawiło :cathappy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Już myślałem, że forum się popsuło, a to trafiłem na gruntowną zmianę :smileywink:
Trzeba posprawdzać nową wersję NO :smileywink:
Ta fotka na stronie głównej to symbol zmian jakie nastąpiły? :smileyvery-happy:
Poczta bardzo mi się podoba, nie trzeba już przewijać na następne strony.
W powiadomieniach jest rozdzielone jaki charakter ma powiadomienie: odpowiedź, lajki, rozwiązanie, ktoś o mnie wspomniał itp :smileyvery-happy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Zdjęcie na główne NO... jakby zrobione w moim warsztacie 😀
Ascetycznie jest obecnie, jak coś wyłapię to napiszę @Aśka_M 😉
Tak na chwilę obecną emotikony czasem się nie wyświetlają poprawnie 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@Aśka_M witaj fajnie ze cos sie dzieje na forum:) czekamy az wszystko zacznje dzialac tak jak powinno. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Nie wyświetlają się emontikonki wybrane z dołączonego zestawu na forum
Sprawdzałem na dwóch przeglądarkach, jest tak samo. Są napisy nie są zastąpione grafiką.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Zdjęcie symbolizuje trwające jeszcze ciągle prace :cathappy:
A ze zgłoszeniami nieprawidłowości wstrzymajcie się jeszcze trochę, bo aktualizacja cały czas trwa...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@Aśka_M w poście podałaś informację, aby zgłaszać, więc napisałem.
Ile czasu potrzeba na zakończanie aktualizacji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@ketrasaArtur jasne :cathappy: mój falstart. Trudno oszacować czas, ale na pewno jeszcze trochę.
Damy znać :cathappy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Na to wygląda, że za szybko przeklinałem co mnie interesowało :smileywink:
- W okienku edycji zmieniło się punktowanie
- wielkość czcionki nie jest oznaczona cyferkami, tylko nazwami, szkoda że angielskimi. Może to i lepiej, bo polskie odpowiedniki były by znacznie dłuższe i zamazywały by cały wygląd.
- troszkę mi się nie podoba wybór emotikonek w edytorze. Wcześniej byłą cała lista, teraz trzeba przewijać, ale jest dołączona wyszukiwarka
- będzie potrzebne poprawienie edytora, bo jak nie dodam enterów, to nie mogę zakończyć punktowania. Wcześniej wystarczyło dać dwa razy ENTER i wychodziłem z punktowania.
- @Aśka_M wybacz, ale już trochę napiszę co zauważyłem. Po zakończeniu aktualizacji mogę nie mieć czasu, aby sprawdzić, jak działa NO po pracach serwisowych :smileywink:
- 1
- Czy ilość powiadomień dalej wynosi 101, czy też zostało zmienione na więcej?
- 3
- Ułatwienie dodawania załączników. Przeciągnij i upuść
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Nie działa historia przeglądania tzn., wszystkie tematy przedstawione są w postaci jakby zawierały nowe posty.
- « Poprzedni
- Następny »