10 lat kosmicznej przygody z Nasz Orange 🎈🚀

Zespół Nasz Orange
  • 3439
  • 15226
  • 74

Co można zrobić przez dekadę? 🤔 Naprawdę sporo! Gdyby każde wyświetlenie 📄 strony na Nasz Orange potraktować jak 1 kilometr, to nasza rakieta 🚀 pokonałaby średnią odległość miedzy Ziemią 🌍 a Marsem. 🔴 

A my jako jej pasażerowie moglibyśmy szykować się do zasiedlenia czerwonej Planety. 👾

Specjalnie przygotowana na tę okazję grafika pokaże Wam jak spędziliśmy to dziesięciolecie. Wybraliśmy najważniejsze wydarzenia na forum. Wszystkich nie dalibyśmy radu tu zmieścić - tyle się działo 🚀

tas.jpg

I choć może kosmiczna 🌌 przygoda Nasz Orange nie jest aż tak odlotowa jak kolonizacja Marsa, 🔴 to proponujemy abyście spędzili ten piękny jubileusz 🎂 pomarańczowej społeczności razem z nami. nasz_orange_logo.png

Aby umilić ten czas, przygotowaliśmy dla Was urodzinowy konkurs z nagrodami⬇️🎁⬇️ 

przycisk konkurs.png

8 ODPOW. 8

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 190
  • 1771
  • 2

Ten Anonim to moje wcześniejsze konto idrwa0409, ale podtrzymuję tę opinię także na tym koncie będąc 💪😎👍 .

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4265
  • 20927
  • 102

@einsiedler Gdybyś tak nie kombinował to Twój login byłby na grafice. A teraz to musisz obejść się smakiem 🙂

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 190
  • 1771
  • 2

Lubię kombinować, to jest silniejsze ode mnie, rzecz w tym, że chodzi o samą opinię, bycie na grafice to sprawa drugorzędna 😉 .

Edycja:

@atlas_cudow, gdybym tak nie kombinował, to nie dotarłbym do Albumów dla społeczności i nie poznałbym twoich wcześniejszych awatarów 🤪 .

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2489
  • 11666
  • 75

Z mojej strony gratuluję Wszystkim 👏🎂

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 24
  • 126
  • 0

żeby nam się nadal chciało 🧡

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 22121
  • 65774
  • 879

Owocnej kolejnej dekady i zwielokrotnienia osiągów 🤗

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1151
  • 8806
  • 82

Ale ten czas leci,  a pamiętam otwarcie Nasz Orange jakby to było wczoraj ... Gratulacje dla zespołu i wszystkich użytkowników! Odpalamy nową dekadę i lecimy po ćwierćwiecze, zobaczymy dokąd dolecimy wtedy 😀🚀

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33169
  • 41265
  • 1407

Zgodzę się z @Rafał, że czas leci leci 🙂
Wielkie Dzięki za zespołu w starym i aktualnym składzie, wszystkich osób na zapleczu i wszystkich użytkowników.
Czasem bywało tu ostro, czasem milej. Super, że wiele osób mogłem poznać również na żywo, z niektórymi również utrzymując większy lub mniejszy kontakt poza forum.
Wszystkiego Dobrego 🫡