- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎖️ Ogłaszamy Herosów 2018 I 🎖️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak widać aktywność nowych którzy dołączyli na początku roku to nie widzę ich aktywność żeby się udzielania. Oczywiście mogło by się coś dziać na forum ale zaczyna to mocna spadać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja mam odmienne zdanie @Piotrekk85. Cały czas się coś dzieje, tylko nieco spadł poziom empatii ze strony Herosów w stosunku do szukających na forum wsparcia. Poza tym, jeżeli poprawia się jakość nawigacji po serwisie, to trudno wymagać, by każda z pozoru błahostka była tutaj rozpatrywana. Natomiast trudniejsze technicznie problemy czekają na odpowiedź zdecydowanie za długo i tutaj widzę powód do, że tak to określę, "wycofania" się osób oczekujących na to wsparcie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"fajnie jakby się tu więcej działo 😉"
Takie podejście przypomina mi historie o strażakach, którzy podpalali, żeby potem gasić 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najbardziej aktywni i pomocni są @Anonim @BORAX @Wojcieszko z nowych a reszta prawie niewidoczna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, zamiast pisać , że ktoś ma po kilka kont, to lepiej zrobisz, jak wskażesz moderatorom. Potraktuj to jako Twoją "misję specjalną", a na pewno środowisko oczyścisz z "plew" Tyle czasu co Ty, to mało który komputeromaniak nie spędza na NO
@Anonim, nie rób "kampanii wyborczej" i lepiej staraj się załapać na jakiegoś radnego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A co do hejtu i wycieczek prywatnych już przywykłem. Nie wchodzę z butami w czyjeś życie. Osobiście nie zależy mi czy będę Herosem czy nie. Nie po to tu przychodzę. Wiele osób jest zagubionych i szuka pomocy w swojej sprawie. Oczywiście wszystkich nie da się rozwiązać wszystkich kwestii ale czasem można coś podpowiedzieć. A jak najmilszy moment to jak czasem ktoś napiszę "magiczne słowo": dziękuję. Czy publicznie, czy na priv czy w innej formie.
- « Poprzedni
- Następny »