- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[oferta archiwalna] Xiaomi Mi 9 lite - telefon tygodnia, nowości, obniżki
W obecnym tygodniu mamy dla Was Xiaomi Mi 9 lite. Telefon z bardzo dobrej jakości ekranem o wielkości 6,39", dużą baterią 4030mAh, oraz potrójnym aparatem, który jest również bardzo dobrą opcją w nocy. Poniżej możecie zobaczyć wideorecenzję od Bart Check:
Znajdziecie go u nas w cenach (we wszystkich ofertach ceny podane z ratą obowiązującą przez 24 miesiące):
Plan Mobilny 55 (nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y, 15GB) - 0 zł na start, 55 zł abonamentu + 43 zł raty = 98 zł miesięcznie - dodatkowo możesz obniżyć cenę raty o 10zł, o czym więcej tutaj.
Plan Mobilny 75 (nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y, 30GB) - 0 zł na start, 75 zł abonamentu + 33 zł raty = 108 zł miesięcznie - dodatkowo możesz obniżyć cenę raty o 10zł, o czym więcej tutaj.
Orange Love Standard (nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y, 7GB) - 0 zł na start, 43 zł raty
Oferta bez abonamentu : 0zł na start, 20 rat po 64,95 zł = 1299 zł
Specyfikacja:
📱 wyświetlacz 6,39"
💾 64 GB ROM, 6 RAM
📸 tylni aparat 48 + 8 + 2 MPix
🤳 przedni aparat 32 MPix
💪 Octa-Core 2x2200 & 6x1700 MHz (Qualcomm SDM710 Snapdragon 710)
⚡ bateria 4030 mAh
🆕 Nowości (nie wszystko jest już dostępne na stronie, ale warto zaglądać, oraz pytać w salonach):
- Huawei P smart 2019 + Orange Neva Play,
- Huawei P smart 2019 + Huawei Watch GT Sport,
- Huawei P smart 2019 + Samsung Galaxy Watch Active,
- Huawei P smart 2019 + Huawei Band 4,
- Huawei P30 lite + Samsung Galaxy Watch Active,
- Samsung Galaxy Note 10 lite + Samsung Galaxy Fit,
- Samsung TV 55" UE55RU7102K + Samsung Galaxy A10 (zestaw dostępny tylko w Orange Love, oraz tylko na infolinii).
📉 Obniżki:
- Alcatel 30.26X,
- Huawei P30 lite w abonamencie i bez abonamentu,
- LG G8S ThinQ w abonamencie i bez abonamentu,
- Motorola Moto G8 Power w abonamencie i bez abonamentu,
- OPPO A5 2020 w abonamencie i bez abonamentu,
- Samsung TV 50" UE50RU7102K w abonamencie i bez abonamentu,
- Samsung Galaxy Watch 4G eSIM w abonamencie i bez abonamentu.
📈 Podwyżka słuchawek bezprzewodowych Xiaomi mi True Wireless.
Warto przy okazji przypomnieć BOX z Samsung S10 lub S10+, oraz możliwość uzyskania rabatu 10zł na ratę.
Szczegóły i regulaminy na orange.pl
Śledź dział "Oferty polecane przez społeczność", żeby być na bieżąco z najlepszymi ofertami!
Chcesz skomentować ofertę w tym tygodniu? Śmiało kliknij na "Odpowiedz" i zostaw swoje zdanie ⬇
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🆕 Xiaomi Mi 9 lite - telefon tygodnia, nowości, obniżki
@Wojciech ten Xiaomi Mi9 Lite jest z brandem Orange czy bez?
Bo wziąłbym go, ale tylko bez brandu Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Z tego, co czytałam, w Xiaomi można bez problemu przeinstalować system, duża część użytkowników to robi, szczególnie wolą przeinstalowanie z wersji Global na EU ze względu na lepsze tłumaczenie na język polski i drobne, lepiej działające funkcje. Na wszystkich forach Xiaomi o tym często mówią. Może to nie jest konkretnie odpowiedź na Twoje pytanie, ale zawsze jakieś rozwiązanie 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@SarahLynn tyle to ja wiem i potrafię to zrobić, ale nie chcę grzebać w oprogramowaniu, chcę fona bez brandu Orange, stąd pytanie w temacie 🙂