- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 6.12.2024] Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich i 5 GB przez 5 dni zupełnie za darmo
Od dzisiaj do 6 grudnia Klienci ofert na kartę mogą aktywować za darmo Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich i 5 GB przez 5 dni!
-
Dla klientów w taryfach Orange Free wystarczy wysłać SMS o treści MIKOLAJKI pod bezpłatny numer 364 lub wejść do aplikacji Mój Orange, czy na orange.pl w zakładce Pakiety i Usługi aktywować promocję.
- Dla klientów w taryfie Zawsze Bez Limitu wystarczy wysłać SMS o treści PREZENT pod bezpłatny numer 364 lub też włączyć w aplikacji Mój Orange. Włączenie prezentu będzie realizowane poprzez doładowanie konta za 5 zł, które przekształci się na usługę Bez limitu na 5 dni.
- Usługę możesz włączyć w dniach 02.12 – 06.12.2024.
- Prezent jest ważny przez 5 dni od dnia aktywacji.
- Jeśli posiadasz już aktywną usługę Rozmowy, SMS i MMS bez limitu + pakiet GB, to do obecnej usługi zostanie dodane 5 dni ważności oraz 5 GB.
W załączniku regulamin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 6.12.2024] Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich i 5 GB przez 5 dni zupełnie za darmo
Fajny prezent, ale jak mam oczekujące 1 TB do włączenia w usłudze Rozmowy i MMS bez limitu + pakiet internetu i włączam ten pakiet jednorazowo co jakiś czas na 1 dzień - to po włączeniu tego prezentu mogę chyba stracić te 1 TB, ponieważ o takiej sytuacji właściwie nie ma informacji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 Nie stracisz GB lecz je przedłużysz tak samo jak tym jednodniowym NL.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za info.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 Orange z takimi promocyjnymi pakietami idzie klientowi na rękę. Pakiety włączone są wydłużane o 5 dni, numery bez pakietu po włączeniu nie powodują zmian poza włączeniem NL na 5 dni.