- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
do 31.03.2023 1200 GB za darmo przez rok dla posiadaczy Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet G
Plan miałem taki:
1. na koncie miałem 37 zeta
2. miało mi zostać 22
3. miałem pod koniec lutego doładować za 10 żeby mieć 32
4. system zabiera z konta 30 i mam paczkę 100gb na marzec
5. pod koniec marca miałem się zdecydować czy mi dalej te GB będą potrzebne i czy warto w nie inwestować kolejne 3 dychy.
Aktualnie te 100gb wykorzystam na ściągnięcie ISO Windowsa 10 (znika z serwerów MS w po 31 stycznia) i kilku Linuksów.
Odpuszczam sobie BOK. Pal licho te 15 zeta. Ale algorytmy postępowania mogły by być bardziej czytelne niż odsyłanie do regulaminów na końcu tekstu (dobrze, że i tak nie było to napisane drobnym drukiem ;))
Dzięki wszystkim co pochylili się nad moim "problemem".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
do 31.07.2023 1200 GB za darmo przez rok dla posiadaczy Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet G
Promocja przedłużona do 31 lipca 2023 r. Nowy regulamin w pierwszym wpisie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
do 31.07.2023 1200 GB za darmo przez rok dla posiadaczy Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet G
Pięknie. Widać, że promocja trafiona w rynek, dająca operatorowi regularne wpłaty za utrzymanie pakietu. Konkurencja nie będzie miała wyjścia 😂
Najwięcej klientów PrePaid - Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
do 30.09.2023 1200 GB za darmo przez rok dla posiadaczy Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB
Promocję przedłużono.
W załączniku regulamin od 1.08-30.09.2023
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
do 31.03.2024 1200 GB za darmo przez rok dla posiadaczy Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB
Promocja przedłużona do 31.03.2024 r.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »