- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.01.2024 r.] Promocja 300 GB za darmo przez rok w Orange na kartę
@ketrasaArturnapisał(-a)@piotrKawiory potrzebne mi było do aktywacji innych promocji. Dlatego było za 10 zł. Obecnie nie będę składał reklamacji, bo numer nie jest już w ofercie na kartę. Za późno zmiany zostały wprowadzone. Dzięki za zainteresowanie i pomoc. Może komuś się przyda regulamin oraz podpowiedzi w temacie.
Mimo wszystko 2x5zł jest korzystniejsze... A jakie promocje za te 10zł włączałeś, jeśli można wiedzieć?
ps. Przeniosłeś numer do abonamentu??? 😲
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrKawiory dokładnie na koncie po doładowaniu za 10 zł było na koncie 15 zł, bo to nowy starter. Włączone promocje opisałem w temacie:
Numer przeniesiony do FLEX.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nawet jak ma się aktywną poprzednia promocję 300GB, ale numer aktywowany po 1.06.2022 i od ostatniego ECO doładowania za 5 zł (lub więcej) nie minęło 30 dni to proponuję wysłać SMS 300GB na 811 i pochwalić się na priv efektem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wysłane po raz drugi. udało się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.01.2024 r.] Promocja 300 GB za darmo przez rok w Orange na kartę dla nowych
Zbliżamy się do końca to była fajna promocja szkoda że nie będzie przedłużenia. Mamy nadzieje, że nas jeszcze zaskoczycie podobną promocją bez tych udręczających nolimitów😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.01.2024 r.] Promocja 300 GB za darmo przez rok w Orange na kartę dla nowych
Promocja 300 GB na rok jest przedłużona, tylko nie wiem do kiedy. Przed chwilą dostałem SMS-a, aby aktywować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie na razie wisi regulamin z terminem do końca stycznia.
https://www.orange.pl/medias/omni/lp/b2c/dokumenty/prepaid/Regulamin_300_gb_za_darmo.pdf
Może coś zmienią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiadomo coś na temat przedłużenia oferty czy jednak skończyła się z końcem stycznia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kristopulos na początku lutego dostałem SMS-a z informacją o możliwości włączenia. Nie sprawdzałem, ale jeśli są wysyłane SMS-y informacyjne, to promocja nadal działa. Brak jednak konkretnych informacji od operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak informacji o przedłużeniu, ale promocja nadal działa