- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 29.03.2024 r.] W aplikacji Mobilnej Mój Orange czeka zabawa - GB do odebrania
Wczoraj i dziś rozbijałem jajka. Dziś przyszedł jeden sms (na razie) z informacją o przyznanym bonusie. Sądząc po ważności dotyczy dzisiejszego jajka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 29.03.2024 r.] W aplikacji Mobilnej Mój Orange czeka zabawa - GB do odebrania
@ketrasaArtur Wczoraj po połnocy były jakies problemy z apka po pierwszej w nocy wszystko sie uruchomiło i działa extra co do przyznania GB no nie wiem żadnego sms nie otrzymałem na pulach numerów z które mam nikt nic nie wie żaden sms nie przyszedł jak wejde na konto nie widac pakietów przyznanych czas pokaże bede informować o postepach 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie GB pojawiły się na razie na 4 z 7 numerów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1 U mnie 1/3. To musi trwać, trzeba ręcznie wejść na każdy numer, dopisać pakiet, zatwierdzić, następny itd…
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9napisał(-a)
Wczoraj po połnocy były jakies problemy z apka po pierwszej w nocy wszystko sie uruchomiło i działa extra co do przyznania GB no nie wiem żadnego sms nie otrzymałem na pulach numerów z które mam nikt nic nie wie żaden sms nie przyszedł jak wejde na konto nie widac pakietów przyznanych czas pokaże bede informować o postepach 🙂
Muszę to potwierdzić. Też jeszcze czekam na GB.
Rano po otwarciu MO od razu był baner z jajkiem. W odróżnieniu od wczorajszego dnia mogłem zabawić się tylko raz.
Przez awarię MO po północy zrezygnowałem z bycia beta testerem MO i zainstalowałem zwykłą wersję MO. Może wczoraj ze względu na beta wersję mogłem bawić się wiele razy w rozbijanie jajka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobra, wczorajsze GB mam już na wszystkich nr, teraz czekam na te z dziś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 Właśnie pojawiają się smsy o treści : Ale Jaja!Na Twoje konto właśnie wpłyneło 5 GB uwolnionych z jajka.Dzieki za udział w zabawie apki Mój Orange i do zobaczenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A w abonamencie jajkowe GB łączą się z abonamentowymi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ktoś jak ja jest za bardzo pazerny na Gigabajty 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nawet nie liczę na otrzymanie GB za wczorajsze kilkunastokrotne rozbijanie jajek w beta aplikacji MO.
Dzisiaj już nie byłem beta testerem aplikacji i mogłem zabawić się tylko jednokrotnie - to już co innego.