- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prezent na kartę w pierwszą środę miesiąca
@piotrKawiory zawsze to jest alternatywa w przypadku kończenia się paczki GB, którą obecnie się posiada. Aktywację można wykonać maksymalnie do 28 lutego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)Od dziś 10 GB pakietu elastycznego za darmo.
@Katani1 , powiedz mi, co się stało ze środami z Orange, gdy najpierw uciekłem z abonamentu na Flexa (jeszcze były i zniknęły), a po przejściu na OFnK widzę jedynie w pakietach i usługach tzw.promocję jako prezent na kartę, o którym pewnie tak samo myślimy, że jest to elastyczny pakiet internetowy 10GB na 10 dni ważna do 28.03. Czy to tak teraz wygląda, że pierwsza środa miesiąca jest w taki sposób prezentowana? No i czy ewentualnie ta promka nie "wywróci" mi znowu OFnK, jak zrobiłem błąd z komendą do zawsze bez limitu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miałeś abo, miałeś środy z Orange co tydzień. Jeśli teraz masz ofertę Orange Free na Kartę to masz prezent w pierwszą środę miesiąca. Możesz aktywować ten prezent za darmo w apce lub na stronie MO. Jeśli jednak masz darmowe GB z doładowań, to one schodzą pierwsze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1 , dzięki😊 No to się nie opłaca, bo mam ok. 115 GB i środki na rozmowy. Tak to zrozumiałem😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ogólnie elastyczne pakiety internetu są bardzo rzadko wykorzystywane w czystym OFNK. Zaletą jest że paczki mają część do roamingu jak bonus w NL W celu przedłużenia można skusić się na elastyczny 30 GB na 30 dni za 15 zł na próbę
PS. Jak utrzymanie numeru i RWK było darmowe, to elastyczne miały zapewne większe wzięcie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur kiepski ten prezent teraz dali bo pierwszy on nie schodzi.Kiepsko 😐
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9napisał(-a)@ketrasaArtur kiepski ten prezent teraz dali bo pierwszy on nie schodzi.Kiepsko 😐
Też to właśnie zauważyłem, więc w wielu przypadkach jest to nie do wykorzystania. Chyba że w roamingu bo pakiet to 10 GB w kraju lub 1,56 GB w roamingu jak dobrze rozumiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prezent nie dla wszystkich chętnych chcących skorzystać z okazji , tylko dla wybranych klientów Orange ponieważ GB z " prezentu " nie zchodzą w pierwszej kolejności ! Zastanawiam się , po co jest takie dzielenie klientów , może ktoś ma jakiś pomysł .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma co narzekać. W lutym jeszcze coś może wpaść na Walentynki - 14 lutego i Tłusty Czwartek 16 lutego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 ja nie narzekam , tylko nie rozumiem dlaczego w tym konkretnym prezencie GB nie schodzą pierwsze dla wszystkich zainteresowanych , a w innych prezentach w pierwszej kolejności są rozliczane ,
np. w prezencie " GB za gole "