- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prezent na kartę w pierwszą środę miesiąca
Link do regulaminu:
Regulamin promocji „Darmowe 30GB”
Jak Dodatkowy bonus - 901 (Gole, jajka, serduszka, konkursowe 90GB, reklamacje np. Neostrady), to nie zmienia ważności konta głównego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus trafia do salda "bonus internetowy za doładowania" więc jest korzystne dla tych co korzystają jedynie z Internetu z doładowań, a niekorzystne dla tych co mają NL.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli łatwo przedłużyć ważność otrzymanego bonusu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja 30 GB gwarantuje minimalną ważność bonusu za doładowania 15 dni. Nie wpływa na inne ważności, podobnie jak kafelek ze 100GB za rejestrację/logowanie w MO (30dni).
Tak do 10:30, zanim poprawili dostępność włączania promocji, można było podobnie korzystać jak przez kilka/kilkanaście dni z 7800GB lub innej, gdy było zamieszanie z promocjami przez rok.
PS. Jak ktoś przed poprawą błędu skorzystał, to jeszcze jeden raz może skorzystać na numerze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912napisał(-a)Bonus trafia do salda "bonus internetowy za doładowania" więc jest korzystne dla tych co korzystają jedynie z Internetu z doładowań, a niekorzystne dla tych co mają NL.
Dla mnie najlepsza promocja w tym roku. 30 GB dodane do salda bonusu internetowego za doładowania z terminem ważności oczywiście nie 15-dniowym, lecz takim samym jak termin na wykorzystanie całego bonusu! 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jak włączę w ostatnim dniu ważności moich bonusowych GB (przed 31 października) to mi przedłuży ważność o 15 dni?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agnieszkav Tak. Gwarantuje minimum 15 dni ważności GB za doładowanie. Można z internetu korzystać jak Konto Główne KG będzie w stanie pasywnym tzn. można odbierać rozmowy ale nie można dzwonić. - złotówki zablokowane. Aktywacja tylko w stanie aktywnym KG - można dzwonić.
Teraz najczęściej KG i GB za doładowanie mają taką samą ważność, ale mogą być wyjątki. Jak aktywujesz po 17 października to będzie taki wyjątek.
Odwrotnie częściej się to zdarza, gdy korzystamy, ze starych pakietów, które zapewniają dodatkowo ważność KG.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A dlaczego jak po 17 października to będzie wyjątek?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KG jak i GB za doładowanie ważne są do 31.10. Aktywacja promocji po 17.10 spowoduje dłuższa ważność GB niż KG - złotówek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktywowane.
Wczoraj aktywowałem a dziś dostałem SMSa, że mogę odebrać darmowe GB, więc wygląda na to że procesy niepołączone ale chyba efektywniej wysłać jest wiadomość do wszystkich niż weryfikować do kogo wysłać a do kogo nie (jeśli ma już włączony pakiet + opóźnienia w systemie z informacją stanu włączenia pakietu co jest normalne przy asynchronicznych procesach).