- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prezent na kartę w pierwszą środę miesiąca
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC jak po kliknięciu kafelka z promocją był widoczny guzik do włączenia promocji to nawet ponad 100 razy mogłeś aktywować promocję. Błąd naprawili dopiero tak po godzinie 10:15 w środę.
Nic nie kosztuje sprawdzenie dostępności aktywacji promocji po raz drugi, szczególnie gdy pierwsza aktywacja była rano w środę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 Ja mam ważność konta do 24 października a bonusowe GB do 23. Jesteś pewien że jak aktywuję 23 to przedłuży mi ważność GB a ważności konta nie? Zgodnie z logiką powinno też przedłużyć ważność konta. Bo jak korzystać z pakietu bez ważności konta? Sztuczna inteligencja na czacie twierdzi że nie przedłuży mi to ważności konta. No nic, sprawdzę za 3 tygodnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z GB w dowolnej przegródce, gdy są ważne można korzystać gdy KG jest przynajmniej w stanie pasywnym.
Nie tak dawno, gdy w cyklicznym NL po zawieszeniu NL GB były pamiętane do 93 dni a promocję przez rok aktywowało się w 31 dniu zawieszenia NL=ostatnim dniu ważności KG, to z dodatkowej paczki np 450 GB można było korzystać przez 31 dni stanu pasywnego KG.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W apce w pakietach i usługach w promocjach może być dostępny kolejny prezent 30GB na 15 dni z okazji dnia Nauczyciela. Regulamin identyczny jak dla prezentu w pierwszą środę miesiąca.
Prezent wyskoczył przy otwieraniu aplikacji. Może tez być info w powiadomieniach np. w aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To jest ten sam pakiet z okazji 1 środy miesiąca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostał wiadomość o gigabajtach na dzień nauczyciela. Ja nie dostałem żadnej wiadomości ale chyba wobec tego jutro będą gigsy z okazji dnia nauczyciela.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Windowv2 zgadza się to ten sam pakiet. W związku z różnymi perturbacjami można próbować pakiet kilka razy odebrać o czym wcześnie już informowałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy komuś udało się odebrać kolejne 30 GB z okazji dnia nauczyciela?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś