Prezent na kartę w pierwszą środę miesiąca

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 869
  • 3023
  • 25

Są jeszcze powiadomienia w apce. A przecież one wraz z SMS mogły być wysyłane minutę po północy w dniu startu promocji. Wtedy przypadków, że dotarły do osoby, która już wcześniej aktywowałaś promocję, byłoby blisko 0. A tak? Mnie też ten SMS i powiadomienie niepotrzebnie denerwuje i daje niepotrzebne nadzieje (bo przecież skoro promocje już wykorzystałem, a Orange zachęca do skorzystania, to może znaczy, że mogę drugi raz?).

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2158
  • 7741
  • 88

@ŁysaKaszankaINC  jak po kliknięciu kafelka z promocją był widoczny guzik do włączenia promocji to nawet ponad 100 razy mogłeś aktywować promocję. Błąd naprawili dopiero tak po godzinie 10:15 w środę.

Nic nie kosztuje sprawdzenie dostępności aktywacji promocji po raz drugi, szczególnie gdy pierwsza aktywacja była rano w środę.

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 9
  • 30
  • 0

@andrzej1441 Ja mam ważność konta do 24 października a bonusowe GB do 23. Jesteś pewien że jak aktywuję 23 to przedłuży mi ważność GB a ważności konta nie? Zgodnie z logiką powinno też przedłużyć ważność konta. Bo jak korzystać z pakietu bez ważności konta? Sztuczna inteligencja na czacie twierdzi że nie przedłuży mi to ważności konta. No nic, sprawdzę za 3 tygodnie

• 2158
  • 7741
  • 88

Screenshot_20251003-101202.png

Z GB w dowolnej przegródce, gdy są ważne można korzystać gdy KG jest przynajmniej w stanie pasywnym.

Nie tak dawno, gdy w cyklicznym NL po zawieszeniu NL GB były pamiętane do 93 dni a promocję przez rok aktywowało się w 31 dniu zawieszenia NL=ostatnim dniu ważności KG, to z dodatkowej paczki np 450 GB można było korzystać przez 31 dni stanu pasywnego KG.

• 2158
  • 7741
  • 88

W apce w pakietach i usługach w promocjach może być dostępny kolejny prezent 30GB  na 15 dni z okazji dnia Nauczyciela. Regulamin identyczny jak dla prezentu w pierwszą środę miesiąca.

Prezent wyskoczył przy otwieraniu aplikacji. Może tez być info w powiadomieniach np. w aplikacji.

Screenshot_20251013-171823.png

Screenshot_20251013-170313.png

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 701
  • 2452
  • 3

To jest ten sam pakiet z okazji 1 środy miesiąca.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 351
  • 1542
  • 5

Dostał wiadomość o gigabajtach na dzień nauczyciela. Ja nie dostałem żadnej wiadomości ale chyba wobec tego jutro będą gigsy z okazji dnia nauczyciela. 

• 2158
  • 7741
  • 88

@Windowv2 zgadza się to ten sam pakiet. W związku z różnymi perturbacjami można próbować pakiet kilka razy odebrać o czym wcześnie już informowałem.

https://nasz.orange.pl/t5/Oferty-polecane-przez/Prezent-na-kart%C4%99-w-pierwsz%C4%85-%C5%9Brod%C4%9... 

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Czy komuś udało się odebrać kolejne 30 GB z okazji dnia nauczyciela?

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 869
  • 3023
  • 25

Nie, nie da się.