- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Canal + w Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Canal + w Orange
Piotrekk85 wiem o czym mówisz czytałem ale nie napisze tego tu bo za dużo było by ale jakiś 🙂 tylko by ceny nie były za duże
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Canal + w Orange
Wiele napisać nie mogę jak napisał Piotrekk85 i za to dziękuję. Natomiast Canal+ 4K czasem nie jest obecnie tylko w NC+? Przez to pewnie ciężko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Canal + w Orange
Wojciech ja cię rozumiem w żadnym wypadku nie każe ci wydawać tajemnic firmy jak mnie źle zrozumiałeś to przepraszam tylko mi chodziło że abonament za canal + jest brany za wszystkie canal+ wiec powinien być z 10 zł mniesz za brak canal + 4k i jeszcze raz przepraszam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Canal + w Orange
Nie musisz przepraszać. Co tylko mogę to oczywiście przekażę 🙂
W jednej kwestii się z Tobą nie zgodzę. Canal+ 4K nie jest za darmo w NC+. Zobacz tutaj: https://ncplus.pl/canal-plus-4k-ultra-hd Na dole strony podana cena.
Zerknij też tutaj: https://satkurier.pl/news/173813/co-sie-dzieje-z-dostepem-do-canal-4k-ultra-hd-w-nc.html
Teraz widzę że są różne promocje z tym kanałem, w przedłużeniu zapewne też jest jakaś opcja, ale nie był dodawany ten kanał dla tych co posiadali paczkę kanałów Canal+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Canal + w Orange
nie mogłeś od razu tak mówić mówić że canal+ 4k u nc+ to oddzielny kanał 🙂 nie doczytałem tego wcześniej 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Canal + w Orange
Nie jest za darmo, ale płaci się za jakość.
W Orange pasmo dla kanałów HD ma 8mbit... z tym, że chyba tylko na palcach jednej ręki można policzyć ilość kanałów z takim bitrate (większość pewnie ~4.5).
Prawda jest taka, że normalny kanał HD wyświetlany na telewizorze/monitorze w 1080p powinien wyglądać jak obecnie wygląda Eleven Sports 1 4K na takim wyświetlaczu.
Mamy 2019 rok, w Orange dalej rozsyła taki sam obraz dla klientów światłowodowych i miedzianych. Na prawdę nie da się nic z tym zrobić? Jakiś czas temu założyłem pomysł w odpowiednim dziale, ale pewnie i tak 95% ludzi odwiedzających forum tam nie zagląda... Części to nie przeszkadza, ale mnie krew zalewa jak czasami widzę to co widzę i jest napis "HD". I nie mówię tu o materiałach sprzed 30 lat w formacie 4:3 przegrywanych z kasety VHS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Canal + w Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Canal + w Orange
Zapewne każda pierwsza lepsza lokalna "kablówka". Z większych Vectra, nc+. Innych nie mam porównania niestety.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Canal + w Orange
To że inni tego nie robią to nie znaczy że Orange musi brać z nich przykład 😉