- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[Gra] 🥚 JajoKlik 🐣 - na tropie jajek w aplikacji Mój Orange (do 18 kwietnia 23:59)
@piotrKawiorynapisał(-a)
@ketrasaArturnapisał(-a)Na moim koncie brak konkursu.
A czemuż to??? 🤔
Nie mam pojęcia, ale u mnie zawsze są problemy z kontem. Obecnie nie mam czasu, ale jak wrócę do domu, to zadzwonię na infolinię w tej sprawie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[Gra] 🥚 JajoKlik 🐣 - na tropie jajek w aplikacji Mój Orange (do 18 kwietnia 23:59)
Mi tam przy uruchomieniu MO od razu wyskoczyła duża reklama na cały ekran.
Jak to przy promocjach uruchamianych tylko w aplikacji trzeba mieć zgodę na marketing Orangę.
Trzeba zapewne uważać, może aktywacja spowoduje wyrażenie zgody na numerze na którym może nie chcemy jej wyrazić. Nie za bardzo rozumiem sensu zapisu o nieuruchamianiu promocji, gdy ma się GB w EPI - internet bez limitu. Akurat uruchomiłem na nr 515xxxxxx, gdzie GB z EPI wykorzystałem.
Czekam zobaczę o co chodzi. Jutro na innym numerze spróbuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślałem, że gra się dziś rano odświeży ale nic nie mam. Czy wy już klikaliście następne jajka ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie z kolei zniknęła w aplikacji informacja o grze więc nie mam jej jak uruchomić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zaktualizowałem apkę i nie działa przycisk zobacz jak zagrać.
Do kitu z takimi...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@toleknapisał(-a)U mnie z kolei zniknęła w aplikacji informacja o grze więc nie mam jej jak uruchomić.
Nie mam dojścia do regulaminu teraz ale gdzieś w sieci przeczytałem komentarz że można zagrać tylko raz. Więc jeśli tak było to wyjaśnia sprawę czemu nie widziałem gry, aczkolwiek może lepiej byłoby aby gra była nadal widoczna a przy próbie zagrania aby pojawiał się komunikat że miałem już swoją szansę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Regulamin
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »