- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu do wszystkich z dostępem do 5G za 39 zł/mies. w Orange na kartę
@Anonim , rozkładasz rozmowy na wszystkie SIM 😁 Pytam, bo wydać 300 zł, a potem dostać blokadę, to nic ciekawego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 nr prywatne i 2 firmowe, gadułą nie jestem i rozmowy skracać do minimum, jak blokadę dostanę, to będę się martwić, inna sprawa że gro długich rozmów, generują klienci, jakoś blokad nie dostają, szkoda wielka, bo kilku jest mega nudnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdziłem u siebie czasy rozmów wychodzących. Na dwóch numerach mam po 12 godzin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur, miesięcznie ?? w ciągu tygodnia ??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur mnie zastanawia jedno, czy przy 5g tym właściwym, będzie zrzucać rozmowy do 3g, bo według protokołu powinno po LTE łączyć, oczywiście jak 2 telefony sa 5g, jakość rozmów była by dużo lepsza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron faktycznie nie napisałem. To za ostatnie 30 dni. Czy miesięcznie, nie wiem, bo nie zawsze sprawdzam.
@Anonim podejrzewam, że to zależy od operatora i ustawienia priorytetów. Zanim powstanie infrastruktura 5G, to rozmowy pewnie będą zrzucane do 3G.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta w dziale na kartę:
https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte#bez-limitu-39-obecny-klient
Komunikat na stronie głównej o zmianie regulaminu:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uważam, że na obecne czasy 5G w Orange, które nie jest dostępne dla wszystkich klientów, to LIPA! Mam Orange Love, płacę po 89,99 zł/mieś. i 5G w moim planie nie jest dostępne. SKANDAL!!! Zróbcie coś z tym, bo inni operatorzy zdaje się, grają Wam na nosie. W każde razie pod tym względem jesteście No 1.....od końca licząc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To nie jest skandal. Na to wpływa kilka czynników - m.in. to, że to nowa technologia i operator gdzieś musi "zarobić" na częstotliwości, sprzęt, rozbudowę sieci itp. itd. Płacisz 90 złotych za cały pakiet - to są grosze patrząc na koszty w Zachodniej Europie. Często sam abonament kosztuje tam 250 złotych (po przeliczeniu z Euro). Tak wiem - zarobki mamy niższe. Stąd nie możemy oczekiwać od operatorów dawania usług za darmo, bo to nie filantropia.
Godziłeś się na to wiedząc, że Twój plan nie ma 5G - więc jaki skandal? Jest takie powiedzenie - "Widziały gały, co brały". Konkurencja ma już bardzo podobne, praktycznie te same ceny. Zarówno pakietów bez, jak i z 5G. Tak samo dla ofert abonamentowych, jak i na kartę - tak dla MNO jak i MVNO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim zgadzam Abonament za pakiet Love Mini (internet i komórka) kosztuje 80 zl. Sam internet 60 zł wię patrząc w ten sposób komórka wychodzi za 20 zł. Ciężko żeby w ofercie było wszystko, dlatego obecnie 5G jest dostępne w wyższych ofertach.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »