- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już w poprzednia środę, Orange wprowadził jednodniową promocję na wybrane urządzenie iPhone.
Więcej informacji na stronie blogu Orange:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/obnizylismy-cene-iphone-15-128-gb-5g/
Dzisiejsza promocja to iPhone 16 512GB 5G:
https://www.orange.pl/esklep/smartfony/apple/iphone-16-512gb-5g
Więcej o dzisiejszej promocji na iPhone na stronie blogu Orange:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/obnizylismy-ceny-iphonea/
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturDa się wgrać apki z zewnętrznych źródeł, nie łamiąc żadnych zabezpieczeń telefonu. Niestety taka przyjemność wymaga posiadania Maczka, z pakietem Swift + kod źródłowy aplikacji, którą chcesz wgrać. Da się też bez posiadanego kodu, ale trzeba kombinować z podkładaniem certyfikatu. Sam, jako z znanych hejter iPhone niestety muszę kodować na te urządzenia i wgrywanie aplikacji z zewnętrznych źródeł stosuje non stop.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z iPhone
Słabe te promocje, ale pewnie i tak chętni się znajdą 😎
W cenie tej 15 można kupić 16, więc jaki sens starszy model kupować, chyba dla krótszego wsparcia Apple.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z iPhone
@IreneuszCD żeby iPhone miał możliwość wgrania aplikacji, które potrzebne mi są do konfiguracji urządzeń w pracy, to może i bym się skusił, przynajmniej do samego sprawdzenia działania iPhone. Niestety zamknięty system operacyjny i brak możliwości wgrania potrzebnych aplikacji, dyskwalifikuje tego smartfona już na starcie. Zostają Samsungi i Xiaomi na androidzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturDa się wgrać apki z zewnętrznych źródeł, nie łamiąc żadnych zabezpieczeń telefonu. Niestety taka przyjemność wymaga posiadania Maczka, z pakietem Swift + kod źródłowy aplikacji, którą chcesz wgrać. Da się też bez posiadanego kodu, ale trzeba kombinować z podkładaniem certyfikatu. Sam, jako z znanych hejter iPhone niestety muszę kodować na te urządzenia i wgrywanie aplikacji z zewnętrznych źródeł stosuje non stop.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z iPhone
@ketrasaArtur Skusił bym na twoim miejscu, życie jest krótkie i trzeba wszystkiego spróbować 😎
Ja też nie jestem fanem iPhone, ale się skusiłem i nie żałuję, iPhone nie jest głównym telefonem u mnie, jednak go polubiłem i aplikacje obsługuje te co potrzebuje, za rok pewnie wymienię na nowy model 🙃😝
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z iPhone
@ketrasaArtur za kilka dni miałbym dla Ciebie propozycje nie do odrzucenia dobry deal+piwo względnie kawka z orange'pwego kubeczka 😄 (nie musisz brać swojego mam już dwa) 😄