- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
14. czerwca.
Lokalizator na 2 mies, który w zakładce dla ciebie wyświetla się jako cybertarcza 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
To się zdarza. Zmienia się link, a zmiana np.nazwy dokumentu=regulaminu, banneru dokonuje się później. Różne są przyczyny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Ja Lokalizator 2 miesiące za darmo. A to drugie Zabezpiecz PESEL miesiąc za darmo. To dla mnie nie jest żadnej prezent jak normalnie tak można włączyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Środy z Mój Orange na dzień 14 czerwca jest dostępny prezent:
1) Lokalizator Orange,
Z usługi można korzystać przez dwa miesiące (60 dni) za darmo. Prezent można znaleźć wyłącznie w aplikacji Mój Orange do najbliższego wtorku, 20 czerwca 2023 r. Aby odebrać prezent, należy przejść do zakładki „Dla Ciebie” w aplikacji „Mój Orange”.
Więcej informacji w linku https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/orange-srody-z-moj-oarange-lokalizator-or...
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Środy z Mój Orange na dzień 21 czerwca jest dostępny prezent:
1) Zabezpiecz PESEL,
Z usługi można korzystać przez dwa miesiące (60 dni) za darmo. Prezent można znaleźć wyłącznie w aplikacji Mój Orange do najbliższego wtorku, 27 czerwca 2023 r. Aby odebrać prezent, należy przejść do zakładki „Dla Ciebie” w aplikacji „Mój Orange”.
Więcej informacji w linku: https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/orange-nowy-prezent-srody-z-moj-orange-za...
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
@darusia84napisał(-a)21.06
U mnie
*Zabezpiecz PESEL
*CyberTarcza
Ciekawy jestem, jak ta pierwsza ochrona zadziałałaby w sytuacji, w której ja dzisiaj zostałem postawiony (mocno zdziwiony)? Czy wyciek RODO ze strony eUrzędu na moim koncie, lecz z ujawnionym PESEL-em administratora systemu ma jakiś związek? Czy dotyczy tylko zakupionej ochrony , albo odebranej darmowej oferty na określony czas na sprzęcie (smartfony) zakupionym w Orange? A takim jest też laptop zakupiony w Orange, z którego odczytałem wrażliwe dane administratora eUrzędu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś