Starter Orange z żabki

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 22123
  • 65778
  • 879

Starter Orange z żabki

@Huba jak już masz usługi w Orange i nowy numer jest zarejestrowany na Ciebie, to zostanie dodany automatycznie do 24 godzin. Jak chcesz szybciej dostać GB z aplikacji, to możesz się zalogować przez stronę www numerem telefonu nowo aktywowanego i również tam znajdziesz GB do odebrania.

Ponieważ doładowałeś konto kwotą powyżej 35 zł, to dodatkowo wpadła jeszcze promocja z lipca, która została przedłużona na sierpień, czyli jeszcze dodatkowe 50 GB.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 65
  • 156
  • 0

Starter Orange z żabki

ketrasaArtur dezaktywować usługę zamiana środków na dni bez limitu: się nie udało , tego się nie da już...

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 22123
  • 65778
  • 879

Starter Orange z żabki

@Huba przyszła jakaś odpowiedź o dezaktywacji usługi zamiana środków na dni bez limitu, po wysłaniu SMS-a? U mnie na kilku numerach też nie dało się dezaktywować. Wysyłałem dwa razy, a jak środki zamieniły się na dni bez limitu, to po reklamacji usługa nie została wyłączona, ale środki zwrócone na konto główne. 

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2393
  • 9049
  • 96

Starter Orange z żabki

@ketrasaArtur @Huba uważam, że zamiany zł na dni NL nie należy wyłączać w tej sytuacji. Wręcz odwrotnie - powinna być włączona.

Co więcej, najpóżniej za około za 13 miesięcy (po pierwszej zamianie zł na dni NL) włączyłbym bym tylko autodoładownie o najniższych parametrach 5 zł przy 1 zł lub mniej.

O wiele ważniejsze jest wyłączenie startowego cyklicznego NL nawet już teraz bo i tak z GB w NL nie skorzystasz - pośpieszyłeś się że zgodą dającą 400 GB.

Lepiej, żeby pozostałe zł na koncie nie zostały wykorzystane i zmarnowane na automatyczne odnowienie cyklicznego NL nawet częściowe

Lepiej jak złotówki zostaną wykorzystane  na dni NL w ostatnim dniu ważności KG i GB za doładowanie o/po północy. NL z automatycznej zamiany gwarantuje ważność KG i GB za doładowanie + 30 dni względem swojej ważności. Standardowy NL gwarantuje tylko +7 dni ważności KG i GB za doładowanie względem swojej ważności.

PS. Po włączeniu autodoładowania o minimalnych parametrach, wyłączeniu Cyklicznego EPI i włączeniu automatycznej zamiany zł na dni NL, możesz/mogłeś korzystać ze starej karty nic więcej nie robiąc. Te czyności najlepiej było zrobić tuż przed automatycznym odnowieniem cyklicznego EPI, aby nie mieć kłopotów z moźliwymi róznymi ważnościami.

• 65
  • 156
  • 0

Starter Orange z żabki

andrzej1441 - gdybym wcześniej o tym wiedział to bym zostawił tą kartę SIM ..

A czy tak jak teraz mam czyli tą nową z żabki jest coś źle  ?

Jeżeli jest ważność konta na ROK

i 400 GB to mi w zupełności wystarcza, nawet tego nie wykorzystam...

• 65
  • 156
  • 0

Starter Orange z żabki

Czy to tak ma być ?

29 dni ważny... ?

Screenshot_2026-08-02-17-54-59-751_pl.orange.mojeorange.jpg