- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
@Huba jak już masz usługi w Orange i nowy numer jest zarejestrowany na Ciebie, to zostanie dodany automatycznie do 24 godzin. Jak chcesz szybciej dostać GB z aplikacji, to możesz się zalogować przez stronę www numerem telefonu nowo aktywowanego i również tam znajdziesz GB do odebrania.
Ponieważ doładowałeś konto kwotą powyżej 35 zł, to dodatkowo wpadła jeszcze promocja z lipca, która została przedłużona na sierpień, czyli jeszcze dodatkowe 50 GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
ketrasaArtur dezaktywować usługę zamiana środków na dni bez limitu: się nie udało , tego się nie da już...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
@Huba przyszła jakaś odpowiedź o dezaktywacji usługi zamiana środków na dni bez limitu, po wysłaniu SMS-a? U mnie na kilku numerach też nie dało się dezaktywować. Wysyłałem dwa razy, a jak środki zamieniły się na dni bez limitu, to po reklamacji usługa nie została wyłączona, ale środki zwrócone na konto główne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
@ketrasaArtur @Huba uważam, że zamiany zł na dni NL nie należy wyłączać w tej sytuacji. Wręcz odwrotnie - powinna być włączona.
Co więcej, najpóżniej za około za 13 miesięcy (po pierwszej zamianie zł na dni NL) włączyłbym bym tylko autodoładownie o najniższych parametrach 5 zł przy 1 zł lub mniej.
O wiele ważniejsze jest wyłączenie startowego cyklicznego NL nawet już teraz bo i tak z GB w NL nie skorzystasz - pośpieszyłeś się że zgodą dającą 400 GB.
Lepiej, żeby pozostałe zł na koncie nie zostały wykorzystane i zmarnowane na automatyczne odnowienie cyklicznego NL nawet częściowe
Lepiej jak złotówki zostaną wykorzystane na dni NL w ostatnim dniu ważności KG i GB za doładowanie o/po północy. NL z automatycznej zamiany gwarantuje ważność KG i GB za doładowanie + 30 dni względem swojej ważności. Standardowy NL gwarantuje tylko +7 dni ważności KG i GB za doładowanie względem swojej ważności.
PS. Po włączeniu autodoładowania o minimalnych parametrach, wyłączeniu Cyklicznego EPI i włączeniu automatycznej zamiany zł na dni NL, możesz/mogłeś korzystać ze starej karty nic więcej nie robiąc. Te czyności najlepiej było zrobić tuż przed automatycznym odnowieniem cyklicznego EPI, aby nie mieć kłopotów z moźliwymi róznymi ważnościami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
andrzej1441 - gdybym wcześniej o tym wiedział to bym zostawił tą kartę SIM ..
A czy tak jak teraz mam czyli tą nową z żabki jest coś źle ?
Jeżeli jest ważność konta na ROK
i 400 GB to mi w zupełności wystarcza, nawet tego nie wykorzystam...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
Mam rozumieć, żę środki (złotówki) na przedłużenie za 39 zł nie pochodziły z doładowania online Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
andrzej1441 - doładowałem kodem doładowania z żabki za 40 zł i wysłałem SMS aby ważność konta była na ROK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
@Huba Świadomie zrezygnowałeś z bonusu 40 GB za doładowanie online orange 40 zl i dodatkowego extra prezentu 50GB łącznie dodatkowe 90GB w bonusie za doładowanie. Zamiast 406 GB byłoby 496 GB ważne 405 dni.
- « Poprzedni
- Następny »