- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
@j131 To nie tak...
Chodzi o to, że Huba otrzymał już wszystkie możliwe odpowiedzi
np. tutaj
i tutaj
i tutaj
Sam w tym z dobrymi intencjami uczestniczyłem zanim się nie połapałem.
Teraz to już tylko permutacje tego wszystkiego i jedynie @andrzej1441 ze swoją wiedzą o wszystkich najdrobniejszych szczegółach funkcjonowania oferty jest w stanie dotrzymać Hubie kroku trzymając się przy tym wątku. A że to co napisane to prawda, to jakiejś osobie trzeciej, która trafi na temat może się ta wiedza przydać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
Tak to prawda dużo mi po mogliście za co wszystkim bardzo dziękuję , wiem że można było ogarnąć to w 15 minut i nie zadawać tyle pytań, ale ja w tej dziedzinie jestem bardzo słaby...
Jeszcze raz dziękuję...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter Orange z żabki
@Huba to że pytasz to bardzo dobrze, ale z niczym nie należy się śpieszyć jak ma się na to czas.
Kupiłeś starter, aktywowałeś, masz zapotrzebowanie około 5 GB na miesiąc a nawet mniej, bo zależy głównie od aktualizacji on- line oprogramowania urządzenia.
Praktycznie nawet 6 GB startowego ważnego 30 dni+7dni= 37 dni powinno wystarczyć na te dni.
W lipcu i sierpniu za doładowanie online orange za co najmniej 30 zł jest dodatkowe 50 GB.
Spokojnie mogłeś poczekać do ostatnich dni sierpnia i postanowić co dalej.
Przykładowo 30-31.08.2026 doładować za 40 zł wcześniej wyłączając permamentnie cykliczny NL w aktywnych usługach - Kupiłeś czas na następną decyzję do 9-10 października czyli wrześniowy i październikowy prezent do ogarnięcia.
SMS TAK na 80290 tylko, gdy zyska się więcej niż 400 GB - nawet ci nie jest potrzebny. Ważność też może być motywem
Przedłużenie za 39 zł, jak nic innego darmowego wcześniej nie ma się szans otrzymać wpływającego na ważność GB za doładowanie.
- « Poprzedni
- Następny »