- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co wy byście wybrali? Starter online, czy ten w kiosku? Jakie są kluczowe różnice?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@EdiKowank Zdecydowanie i bezapelacyjnie starter online!!! Z małą uwagą - starterów za 5 pln często w sklepie online brakuje, a koszt dostawy startera to 19,99 zł (można w jednym zamówieniu wziąć 5 szt.) Ale te minusy nie przysłaniają plusów.
Starter online się zwraca - np. dostajesz na nim rok ważności konta, każde doładowanie online takiego startera to dodatkowe 20 GB w prezencie.
Więcej możesz uzyskać jeśli numer z innej sieci przeniesiesz na nowo zakupiony starter online
Poza tym jak się pospieszysz z dołączeniem do Orange free to do końca kwietnia obowiązuje (nie wiem czy będzie przedłużone) promocja 500GB do odebrania na portalu mój orange. Raczej na wszystkich starterach jest też promo 30 dni nolimit gratis i do włączenia gratis 800 GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różnica między starterem kupionym w kiosku i online
Jakie są różnice? Tych online często brakuje w sklepie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kupując starter online w nju, można sobie wybrać fajny nr telefonu. Ta ich wyszukiwarka działa naprawdę super. Potem jeden sms i hyc do Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@EdiKowank https://www.orange.pl/view/kup-starter#co_zyskujesz
Nigdzie nie chodzisz,dostawa gratis, rejestrujesz online i masz bonusy jak w linku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@EdiKowank Zdecydowanie i bezapelacyjnie starter online!!! Z małą uwagą - starterów za 5 pln często w sklepie online brakuje, a koszt dostawy startera to 19,99 zł (można w jednym zamówieniu wziąć 5 szt.) Ale te minusy nie przysłaniają plusów.
Starter online się zwraca - np. dostajesz na nim rok ważności konta, każde doładowanie online takiego startera to dodatkowe 20 GB w prezencie.
Więcej możesz uzyskać jeśli numer z innej sieci przeniesiesz na nowo zakupiony starter online
Poza tym jak się pospieszysz z dołączeniem do Orange free to do końca kwietnia obowiązuje (nie wiem czy będzie przedłużone) promocja 500GB do odebrania na portalu mój orange. Raczej na wszystkich starterach jest też promo 30 dni nolimit gratis i do włączenia gratis 800 GB.