- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zachęcam do testowania MNP w salonie, chyba że już ktoś korzystał. Podobno pobierają 5 zł za prepaid?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Czyli mam rozumieć, że jeśli przenoszę numer do Orange, to aby otrzymać numer tymczasowy na czas załatwiania formalności muszę zakupić starter, zarejestrować go i dopiero otrzymam na ten starter docelowy numer przenoszony.
Karta sim ze startera będzie już kartą docelową dla numeru MNP, natomiast numer z tego startera będzie tymczasowym.
Tak trzeba zakupić starter, niestety.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru w salonie
@Ron niestety nie mogę sprawdzić, bk po przeniesieniu numeru mogę znowu mieć kłopot z kontem MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron , ciekawy jestem, czy finalizacja trwa parę godzin, czy dłużej niż 24h? Dla wielu z nas jest to ważny sygnał, ponieważ dawniej różnie z tym bywało. Bo procedura to człowiek + system 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedyś jak przenosiłem numer w salonie w piątek to przeniesienie było w poniedziałek a jak w play przenosiłem to w sobotę byłem w salonie a przeniesienie było jeszcze w sobote. Chociaż to kwestia była jak obecny operator puścił numer.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912 , to już pewniejsze będzie załatwianie po weekendach i w dłuższe cykle dni robocze, aniżeli końcem tych dni 😊 Lepiej pomyśleć w niedzielę nad zmianą😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najczęściej jeśli zlecenie zostało złożone do południa, to przeniesienie mogło nastąpić nawet następnego dnia. Po południu już dochodził kolejny dzień roboczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ronnapisał(-a)Zachęcam do testowania MNP w salonie, chyba że już ktoś korzystał. Podobno pobierają 5 zł za prepaid?
Nie koniecznie. Chodzi o to, że w przypadku MNP prepaid trzeba mieć aktywny numer prepaid z Orange. Jeśli ktoś ma na koncie jakiś numer Orange, a z niego nie korzysta można go wykorzystać jako tymczasowy. Jeśli nie ma, trzeba zakupić starter - zarejestrować i zostanie on użyty jako tymczasowy do MNP.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli mam rozumieć, że jeśli przenoszę numer do Orange, to aby otrzymać numer tymczasowy na czas załatwiania formalności muszę zakupić starter, zarejestrować go i dopiero otrzymam na ten starter docelowy numer przenoszony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Czyli mam rozumieć, że jeśli przenoszę numer do Orange, to aby otrzymać numer tymczasowy na czas załatwiania formalności muszę zakupić starter, zarejestrować go i dopiero otrzymam na ten starter docelowy numer przenoszony.
Karta sim ze startera będzie już kartą docelową dla numeru MNP, natomiast numer z tego startera będzie tymczasowym.
Tak trzeba zakupić starter, niestety.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »