- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam!
Mam telefon na kartę w ofercie Orange ONE. Nie zamierzam przechodzić na abonament, ponieważ
"karta" jest dla mnie dużo wygodniejsza.
Potrzebuję drugiej karty SIM, którą będę mógł umieścić w tablecie i używać internetu do nawigacji.
Co miesiąc dostaję darmowe 5 gigabajtów internetu za doładowanie, w sumie mam na plus już około 45 gigabajtów, chciałbym współdzielić internet z tego własnie pakietu gigabajtów również w tablecie.
Skrótowo, potrzebuję drugiej karty tylko do korzystania z internetu, najlepiej bez dodatkowych opłat, w ofercie na kartę, która korzysta z mojego głównego pakietu danych. Wiem, że plus i play mają już takie oferty, ale może obejdzie się bez zmiany operatora. Czy jest możliwość uzyskania drugiej karty? Jednorazowa opłata wchodzi w grę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potrzebuję dodatkowej karty SIM tylko z internetem do tabletu, współdzielonej z głównym pakietem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potrzebuję dodatkowej karty SIM tylko z internetem do tabletu, współdzielonej z głównym pakietem
Czy dodatkowa karta w orange flex oznacza jakieś dodatkowe opłaty?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
https://flex.orange.pl/#/regulaminy - tutaj znajdziesz szczegóły. Obecnie do odwołania dodatkowa karta SIM w Orange Flex jest bezpłatna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Szustarol, czy powyższa odpowiedź pomogła w rozwiązaniu Twojej sprawy? Daj znać po przez jej oznaczenie lub jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to śmiało, pytaj - z chęcią pomożemy.