Wydaje mi się, że nr był aktywny przed tą datą, ale muszę to jeszcze sprawdzić, bo przenosiłem nr do Orange i nie pamiętam, kiedy dokładnie to było.
Czyli jeśli dobrze rozumiem, to wpisuję ten kod i wtedy za 25 zl miesięcznie mam no limit rozmówcy, sms i zachowuję swoje 4 tb. Tak?
Czy mogę wpisać ten kod przed końcem obecnego pakietu i czy jest jakaś gwarancja, że ta opcja 25 zl będzie działać i nie wycofają ją z obiegu?
@m0ck w ostatnim dniu tym kodem spróbuj aktywować,jak nie zaskoczy, to trzeba będzie NL z MMS aktywować
OK, dzięki wszystkim za informacje.
Dla pewności jednak zajrzę do punktu albo zadzwonię. Jeśli ta opcja za 25 zl przejdze, to ok, jak nie to żegnam się z Orange.
@m0ckkod możesz w dowolnym momencie wpisać, kiedy stary NL jest jeszcze ważny.
Nastąpi kumulacja czasu i GB. Ustawienie daty automatycznego odnowienia.
regulamin cykliczny NL za 25 zł.
Nie polecam nic aktywować w godz. 00:00-1:00.
Bardzo dawno temu rzeczywiście Jednorazowy NL można było zmienić na cykliczny tylko w ostatnim dniu ważności.
@m0ck lepiej ostatniego dnia nie aktywować, jak podaje @andrzej1441. Skoro miałeś aktywny NL na rok, to pakiet NL za 25 też możesz aktywować.
Mam aktywny do 1 sierpnia.
Ten pakiet też daje jakiś internet czy tylko rozmowy i smsy?
@andrzej1441napisał(-a)@m0ckkod możesz w dowolnym momencie wpisać, kiedy stary NL jest jeszcze ważny.
Nastąpi kumulacja czasu i GB. Ustawienie daty automatycznego odnowienia.
regulamin cykliczny NL za 25 zł.
Nie polecam nic aktywować w godz. 00:00-1:00.
Bardzo dawno temu rzeczywiście Jednorazowy NL można było zmienić na cykliczny tylko w ostatnim dniu ważności.
a to czemu nie polecasz nic aktywować w godz. 00:00-1:00.?
@m0cknapisał(-a)Mam aktywny do 1 sierpnia.
Ten pakiet też daje jakiś internet czy tylko rozmowy i smsy?
Tak, daje GB. Na start jest 20 GB, potem jest co miesiąc zwiększany o 1 GB. Po roku dostaniesz 32 GB. GB kumulują się.
@ketrasaArturteraz każdy w OFNK mogący skorzystać z NL za 25 zł ma staz ponad 3 lata czyli zaczynamy od 20GB
@Windowv2Od kiedy po doładowaniu zaraz po północy otrzymałem GB za doładowanie ale około 7:00 przyszedł SMS informacyjny o zablokowaniu GB za doładowanie a nie o przywróceniu zablokowanych.
Staram unikać się aktywacji usług, gdy mogą trwać jakieś jawne czy tajne prace. Zawsze może dojść do pseudo hazardu.
Po prezencie na dzień dziecka a i nowych promocjach non stop coś robią i poprawiają.
@andrzej1441 faktycznie, nie przeliczyłem. Już poprawione, dzięki za sprostowanie.