- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
mam pytanie związane z ofertą na kartę w Orange.
Obecnie u innego operatora korzystam z oferty na kartę i co miesiąc doładowuję sobie konto kwotą 5 zł lub czasami kwotą 20 zł na 3 mies. Czy cos podobnego znajdę również w Orange?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
kryl3 napisał(-a):witaj.
posiadam taryfe Play na Kartę Rok Ważności Konta. Interesuje mnie czy jest tak opcja W Orange. I tak samo bym chciał korzystać z doładować PayBack z doładowań.
Jak pisałem jest KWR.Do 3 m-cy stażu w sieci koszt 3 zł., później bezpłatnie. Możesz doładowywać konto w Orange punktami Payback.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doładowanie Orange
kryl3 napisał(-a):Witam,
mam pytanie związane z ofertą na kartę w Orange.
Obecnie u innego operatora korzystam z oferty na kartę i co miesiąc doładowuję sobie konto kwotą 5 zł lub czasami kwotą 20 zł na 3 mies. Czy cos podobnego znajdę również w Orange?
Korzystając z promocji Konto Ważne Rok możesz w ogóle nie doładowywać konta. O co dokładnie Ci chodzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doładowanie Orange
witaj.
posiadam taryfe Play na Kartę Rok Ważności Konta. Interesuje mnie czy jest tak opcja W Orange. I tak samo bym chciał korzystać z doładować PayBack z doładowań.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
kryl3 napisał(-a):witaj.
Jak pisałem jest KWR.Do 3 m-cy stażu w sieci koszt 3 zł., później bezpłatnie. Możesz doładowywać konto w Orange punktami Payback.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doładowanie Orange
Dziękuje za odpowiedz:)
skorzystam z tej oferty.
Pozdrawiam