Czy znajdę w Orange ofertę do 1 GB?

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 28
  • 78
  • 0

Arthur - podpowiedź mi jeszcze,kupując starter online za 5 zł i jest rok ważne konto czyli mam to rozumieć że doładuje np.za 5 zł daje mi to 2 GB internetu i gdy nie będę korzystał z internetu to mi to nie przepada za dwa dni czy tak?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1546
  • 5

Kupując czarny starter to jak aktywujesz od razu dostajesz rok ważności konta i gigabajtów. Do tego możesz włączyć 400gb za zgody i 100gb za Mój Orange. 

• 28
  • 78
  • 0

Podziękować,jak coś będę pisał 

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2158
  • 7741
  • 88

Tak do max 1 GB miesięcznie to zapomniane cykliczne EPI 1GB na 30 dni za 5 zł.

kod *115*6*31#

SMS NET1 CYKL na 360

Regulamin Usługi „Elastyczny Pakiet Internetowy” 

EPI cykliczne charakteryzuje się tym:

Próba automatycznego odnowienia będzie miała także miejsce w sytuacji, gdy Abonent wykorzysta wszystkie dostępne środki w okresie ważności Usługi.

• 28
  • 78
  • 0

Andrzej podziękować, jeszcze mam 10 dni aktywny pakiet, dzięki bardzo...

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2158
  • 7741
  • 88

@Huba tylko uważaj bo mając aktywny lub zawieszony cykliczny NL, który obecnie automatycznie  jest aktywowany przy aktywacji startera, mając stan konta 10 zł, NL automatycznie się odnowi za 15 zł.

Z powyższego powodu mając 0 zł ostatniego dnia ważności NL wykorzystałbym dostępny w promocjach (pakiety i usługi) kafelek 100GB na 31 dni. Ze Zgodą nie spieszyłbym się.

Dopiero po 60 dniach od aktywacji startera zrobiłbym pierwsze doładowanie.

PS. EPI tak jak większość starych usług i pakeitów zapewnia minimalną ważność KG o 1 dzień dłuższą iż samo jest ważne.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2203
  • 21

Można zapłacić 5 zł i mieć ~500 GB ważnych cały rok, można zapłacić też 30 zł (tzn. 29 zł) i też mieć ~500 GB ważnych cały rok, a można również każdego miesiąca płacić 5 zł za 1 GB (a jeśli warunkiem odnawiania się tej usługi jest ważne konto na połączenia wychodzące, to warto zadbać o wykupienie za dodatkowe 29 zł roku ważności konta). Ważne, że jest wybór 

• 28
  • 78
  • 0

Andrzej1441-Podziękować,ja nie jestem aż tak biegły, i tak naprawdę to nic nie zrozumiałem co napisałeś,jak by można było napisać tak po kolei jak ten pakiet uaktywnić i co i jaki kod.....

• 28
  • 78
  • 0

arthur - powiedzmy że każdego miesiąca chcę doładowywać 5 zł.   jak możesz to napisz mi co i jak po kolei to uaktywnić...

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2203
  • 21

@Huba O to właśnie chodzi, że nie musisz co miesiąc doładowywać. Po co płacić co miesiąc 5 zł jak możesz zapłacić 5 złotych raz i mieć spokój na rok? Rozwiązanie - czyli zakup startera online i włączenie odpowiednich "promocji" jest w mojej pierwszej odpowiedzi w temacie - starter można zakupić do paczkomatu. A jeżeli nie chcesz z jakichkolwiek względów kupować startera online za 5 pln, to możesz kupić jakikolwiek starter za 5 pln w salonie z tym, że musisz go doładować tak, aby mieć środki (29 zł) do aktywacji np. przez aplikację mój orange roku ważności konta i włączyć te darmowe promocje, które dadzą ci około 500 GB Internetu, które będą ważne tak długo jak ważne będzie konto. Proste. Oczywiście oferta Orange jest szeroka i można bawić się we włączanie trochę zapomnianych pakietów co miesiąc. Ale po co płacić co miesiąc 5 zł za 1GB, jak można zapłacić 5 zł raz za około 500 GB i mieć spokój przez cały rok . 

Bo rozumiem, że potrzebna jest ci karta z internetem - przynajmniej 1 GB/mies, a nie masz zamiaru z niej rozmawiać