- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam numer w innej sieci i chce przeniesc sie do orange na karte[nie flex].
Bylem w jednym salonie to juz mi chcial wcisnac flex i powiedzial, że nie ma takiej mozliwosci.
W innym salonie bylem to powiedział, że nie wie, że ostatnio cos podobnego próbowali i miał problemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do Orange na kartę przechodzi się bezproblemowo online.
Poczytaj sobie podstawowe rzeczy dotyczące oferty na kartę na stronie:
na tej stronie jest link - kafelek dla przenoszących numer.
link dla przenoszących numer do OFnK
Przed wypełnieniem formularza sprawdź kto aktualnie jest operatorem numeru, aby wybrać właściwego w formularzu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest możliwość przeniesienia numeru na kartę z zachowaniem numeru? Chodzi o ofertę na kartę.
@ShastaMan tak, jest możliwość przeniesienia numeru do Orange do oferty na kartę.
Proponuję przenieść przez stronę internetową:
https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte
Na stronie odszukać przycisku: Przenieś numer:
Salony szczególnie partnerskie niechętnie przenoszą numer do oferty na kartę, bo to nie jest dla nich zysk.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do Orange na kartę przechodzi się bezproblemowo online.
Poczytaj sobie podstawowe rzeczy dotyczące oferty na kartę na stronie:
na tej stronie jest link - kafelek dla przenoszących numer.
link dla przenoszących numer do OFnK
Przed wypełnieniem formularza sprawdź kto aktualnie jest operatorem numeru, aby wybrać właściwego w formularzu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest możliwość przeniesienia numeru na kartę z zachowaniem numeru? Chodzi o ofertę na kartę.
Dziwnie ten formularz wygląda.
To na pewno nie jest umowa wiażąca mnie na miesiące?
Mogę przestac placic kiedy chce?
Mam jeszcze pytanie.
Te 400GB przechodzi z miesiaca na miesiąc?
Kolejne pytanie:
Co po tych 12 miesiącach? Dalej będę mial te 4800GB jak nie wykorzystam a będę doladowywac?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ShastaMan tak jak podałem, nie jest to żadna umowa abonamentowa, ale dane muszą się zgadzać przy przenoszeniu. Jeśli będzie różnica między danymi u obecnego operatora, a to co wpiszesz w formularz, to numer nie będzie przeniesiony.
Pakiet 4800 GB jest przyznawany po aktywacji oferty bez limitu cykliczny za 35 zł miesięcznie. Przyznawane jest wtedy 400 GB co miesiąc i niewykorzystane GB przechodzą na kolejny miesiąc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A co to jest ten numer tymczasowy?
Kurier przysle mi karte sim i będę mial numer swój czy ten tymczasowy na tej karcie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ShastaMan po złożeniu wniosku i otrzymaniu karty SIM, na otrzymanej karcie SIM jest numer tymczasowy. Można już kirzystać z nowej karty SIM, a docelowy numer zostanie podmieniony w wyznaczonej dacie przeniesienia. Numer tymczasowy zostanie dezaktywowany, a docelowy zostanie aktywowany na otrzymanej karcie SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jeszcze dopytam, bo nie dostałem dokładniej odpowiedzi
"Pakiet 4800 GB jest przyznawany po aktywacji oferty bez limitu cykliczny za 35 zł miesięcznie. Przyznawane jest wtedy 400 GB co miesiąc i niewykorzystane GB przechodzą na kolejny miesiąc."
Co po tych 12 miesiącach?
Będę mogl dalej doladowywac zeby te gigabajty dalej przechodzily? na 13 i 14 i 15 miesiac?
Czy po 12 miesiącu przepadają? Chodzi mi o te 400GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ShastaMan jeżeli po 12 miesiącu dalej będzie przedłużany pakiet cykliczny za 35 zł, to zgromadzone GB nie przepadną, będą przechodziły na kolejne miesiące.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie zawracaj sobie głowy tą ofertą bez limitu za 35 zł miesięcznie.
Jak zdążysz przenieść numer w marcu to masz możliwość aktywacji darmowego cyklicznego bez limitu na 31 dni razem z promocją 4800GB.
Wystarczy wysłać do 31.03.2024 darmowy SMS START na numer 814.
Później jak będziesz chciał to możesz kontynuować bez limitu (NL).
W Orange nie tylko dla zapominalskich jest zblokowanie NL cyklicznego i zamrożenie GB do 93 dni.
Jak w tym czasie (do 93 dni) aktywuje się dowolny NL to GB zostają przywrócone NL odblokowany z jakąś nową datą ważności i od tej daty znowu jest możliwe zamrożenie do 93 dni. Żaden operator tego nie ma.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »