- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co zrobić aby mieć jak najdłużej internet bez doładowań? Numer przeniesiony z innej sieci.
@Nefretetejak dostałeś 5G pass na 3 miechy to praktycznie możesz od razu dać zgody bo praktycznie przedłużenie o rok będzie od tych 3 miesięcy zarówno GB za doładowanie jak i ważności złotówek. Licząc od otrzymania darmowego 5 G pass wychodzi 93+365= 458 dni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co zrobić aby mieć jak najdłużej internet bez doładowań? Numer przeniesiony z innej sieci.
Koleżanko @Nefretete , ja zdaję sobie sprawę że rozeznać się w tym bałaganie nieliczni tylko potrafią. Ale czy mogłabyś nieco ułatwić percepcję Twoich pytań stosując zwyczajowe zasady interpunkcji? To naprawdę pomaga czytać, i może też pomóc Tobie zrozumieć odpowiedzi, które również mogą być trafniejsze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Otrzymałem ostatecznie roczną ważność GB ale po interwencji przez czat. Nie ukrywam, że to była pierwsza próba i popełniłem być może błąd aktywując promocję jeszcze na numerze tymczasowym i nie wykorzystując wcześniej tego 560GB. Ale najważniejsze, że jest roczna ważność. Teraz mogę uruchomić dodatkowo 100GB za apkę i ewentualnie 25 GB z promocji 300GB. I rok został dodany do dotychczasowej ważności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 na numerze tymczasowym nie włącza się promocji, to proszenie się o problemy, kilka razy miałam numer tymczasowy i nawet SIM kartą nie była w telefonie, bo po co z takiego numeru korzystać 🤔
Ale jak ktoś musi, to aktywować usługi i w razie problemów dzwonić do Orange, czy skorzystać z czatu 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD Zasadniczo żadnych problemów nie było. Po prostu włączyli promocje po zgłoszeniu przez czat. Regulamin promocji nic nie mówi o konieczności aktywowania dopiero po przeniesieniu a jedynie, że warunkiem jest przeniesienie numeru. Zgodnie z tym powinno się nie dać włączyć promocji zanim przeniesienie się nie stanie skuteczne (czyli nie będzie już odwrotu). Ale z trzeciej strony numer tymczasowy ma mieć przecież pełną funkcjonalność numeru przenoszonego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 różnie z tym tymczasowym numerem bywa, gro go nie używa, garstka co potrzebuje tylko, więc temat rzeka, fajnie że załatwiłeś na czat, teoretycznie usługi powinny działać na tymczasowym i potem na przeniesionym, ale różnie bywa.
Ja promocję aktywowałem dopiero po przeniesieniu numeru, tego tymczasowego nie używałem wcale, raz z Play, a raz z FLEX 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciekawa rozbieżność komunikatów na przenoszonym numerze między apką a www...
1. apka
2. www...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja czekałem jakieś 30 minut na aktywację
- « Poprzedni
- Następny »