Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zatrzymane chwile

DawidOrange
Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny

Zatrzymane chwile

Widziałem,lecz odpisuje z opóźnieniem.

Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera obraz

Pogaduchy do poduchy mają aż 900 stron! Czy jest większy rekordzista?

900stron.PNG900.PNG

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Zatrzymane chwile

Jak tak dalej pójdzie, to możne do końca roku dociągniemy 1 000 Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Citi2017
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Zatrzymane chwile

@ketrasaArtur  my gaduły to na pewno 😁

ketrasaArtur

Zatrzymane chwile

@Citi2017 No to czas zakasać rękawy, ochłodzić klawiaturę i zabierać się za ciskanie klawiszy Emotikon: Bardzo szczęśliwy aż @Anonim uwieczni 1 000 stron gadaniny Emotikon: LOL

Citi2017
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Zatrzymane chwile

Tylko 90 wpisów brak 😁

Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

Szczerze? Odkąd @Citi2017  zaczął się rozkręcać, to średnio 5 stron dziennie było do czytania Emotikon: Bardzo szczęśliwy Jesteś mistrzem gadulstwa...a ja myślałem... że to ja Emotikon: Bardzo szczęśliwy

ketrasaArtur

Zatrzymane chwile

Więc trzeba trochę jeszcze pogadać i dociągnąć do tego 1 000 stron Emotikon: LOL

Zostało 26 dni razy 5 stron, to jeszcze pewnie przed świętami załatwimy ten 1 000 Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

@ketrasaArturnapisał(-a)

Więc trzeba trochę jeszcze pogadać i dociągnąć do tego 1 000 stron Emotikon: LOL

Zostało 26 dni razy 5 stron, to jeszcze pewnie przed świętami załatwimy ten 1 000 Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Ja też pomogę i nakręcimy 1K stron, sam myślę dobić do 5K postów, ale chyba takiej nawałnicy przed Świętami nie będzie, chyba że Orange jakieś mega promocje da 😀

Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera obraz

Dzisiaj zauważyłem "ślady lądowania" trojga kosmitów z _otv, ale lądownika nie ma. Pewnie złomiarze zrobili im psikusa. @Aśka_M , może Ty nam rozjaśnisz umysły?

W towarzystwie dwóch kosmitów odmiennej płci ;-)W towarzystwie dwóch kosmitów odmiennej płci ;-)