- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ponieważ nowe posty na głównej wyświetlają się na górze, a do pomysłów trzeba przewinąć w dół, pomysły nie są zauważane i przepadają. Dlatego podbijam najnowszy pomysł: https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Edytowalna-Lista-Blokowanych-Numerow-Dostepna-z-portalu-orang... i zachęcam do lajkowania. Pierwszemu, kto skomentuje i zalajkuje pomysła, zaliczę rozwiązanie.
_________
Temat przeniosłem z kategorii Abonament (etykieta: Telefon komórkowy) - Wiktor
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
... ->
Zasady znacie - kto pierwszy lajknie i tu skomentuje, dostanie rozwiązanie. Nie mam oczywiście możliwości sprawdzenia, kto naprawdę kliknie lajka jako pierwszy, ale na pewno @Wiktor może sprawdzić i skorygować.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zachęcam do lajkowania pomysła
Hah. Lajka dałem:) Sumie pomysł niezły.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hejka @pirenej, co Ty na to, żeby na przyszłość ten temat posłużył nam do pokazywania, że komuś zależy na poparciu danego Pomysłu? Wszyscy mogliby w nim podawać również inne Pomysły, które uważają za warte poparcia 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jestem za, a nawet przeciw 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktornapisał(-a)Hejka @pirenej, co Ty na to, żeby na przyszłość ten temat posłużył nam do pokazywania, że komuś zależy na poparciu danego Pomysłu? Wszyscy mogliby w nim podawać również inne Pomysły, które uważają za warte poparcia 👍
etam, jeden temat to jedno rozwiązanie, brak narzędzia motywującego. Ale dzięki za wpis. Ponieważ rozwiązanie już rozdałem, dostajesz nagrodę pocieszenia w postaci plakietki*)**):
---
*) wycięte z https://youtu.be/R3e3OYr1Dyk?t=3
**) GB nie mam do rozdania, sorry
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prawdę mówiąc dział pomysłów zauważyłem kilka miesięcy po tym jak dołączyłem do forum. Faktycznie mógłby być bardziej eksponowany. Może jakiś button w górnej części strony? Gdzieś w okoliach baneru?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
... ->
Zasady znacie - kto pierwszy lajknie i tu skomentuje, dostanie rozwiązanie. Nie mam oczywiście możliwości sprawdzenia, kto naprawdę kliknie lajka jako pierwszy, ale na pewno @Wiktor może sprawdzić i skorygować.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej napisał:
Czuję się zaszczycony tym wyróżnieniem plakietkowym... 😃 Mam poczucie, że nie zasłużyłem na nie 😉
Pozwolę sobie wejść w polemikę do konceptu: " jeden temat to jedno rozwiązanie, brak narzędzia motywującego"... Otóż każdy kolejny taki temat tylko zaśmiecałby nam forum.
Ale jeden dedykowany wątek do tego typu spraw? Jak najbardziej! 😎 I to Ty będziesz Jego autorem... Po wieku wieków. 🙂
Każdy nowy wpis w takim temacie będzie widoczny na tablicy Najnowsze posty na stronie głównej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej napisał:(...)
Zasady znacie - kto pierwszy lajknie i tu skomentuje, dostanie rozwiązanie. Nie mam oczywiście możliwości sprawdzenia, kto naprawdę kliknie lajka jako pierwszy, ale na pewno @Wiktor może sprawdzić i skorygować
Tutaj nie za bardzo mielibyśmy do czynienia z merytorycznym oznaczeniem ... Ale, ale. Możemy się umówić, że każdy nowy wpis zachęcający do poparcia pomysłu oznaczymy ✔️
To jeszcze bardziej będzie eksponowało pomysł, na którym zależy i autorowi, i zgłaszającemu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »