- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange
w "międzyczasie' pozwoliłem sobie na napisanie tamatu odnośnie usługi VoIP, https://nasz.orange.pl/t5/%C5%9Awiat%C5%82ow%C3%B3d-i-Neostrada/Telefon-VoIP-przydatna-bezp%C5%82atn... który proponuję przypiąć do "bazy wiedzy" w "moje usługi"/"inne" wedle uznania...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czasem taki mały szczegół, a tak wiele zmienia 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 napisał(-a):
Mam propozycję aby zrobić limit lajków na dzień. Co kilka dni ktoś tworzy jakieś lipne konto i oddziela nimi masowo. Co w żaden sposób nie odzwierciedla rzeczywistych polubień.
...forum się "rozkręca" więc zauważalne zaczynaja być problemy z "niesfornymi" użytkownikami. Charakter forum, nie pozwala jednak na typowe bany, jak na innych forach dyskusyjnych typu wielotematycznego założonego przez "Pana" lub grupę "Panów" dla zabawy...myślę że ograniczenie tego typu narobi więcej problemów, niż korzyści. Pozostanie chyba tylko nauczyć się z tym żyć i przyzwyczajać do pospolitego "spamu". Proszę o sprostowanie jesli się mylę...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):
...forum się "rozkręca" więc zauważalne zaczynaja być problemy z "niesfornymi" użytkownikami.
Mozna na nowych nałozyc rygory - limity , postów, czas postow, lajki, itp.
To wszystko jest do skonfigurowania... 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jozefg napisał(-a):
Mozna na nowych nałozyc rygory - limity , postów, czas postow, lajki, itp.
...w sumie dobry pomysł...ograniczenia mogły by iść w parze ze "statusem" pod każdym nickiem..."nowy" , "stały bywalec" itd...w miarę osiągnięcia wyższych statusów, dochodziły by dodatkowe uprawnienia...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):
Jozefg napisał(-a):Mozna na nowych nałozyc rygory - limity , postów, czas postow, lajki, itp.
...w sumie dobry pomysł...ograniczenia mogły by iść w parze ze "statusem" pod każdym nickiem..."nowy" , "stały bywalec" itd...w miarę osiągnięcia wyższych statusów, dochodziły by dodatkowe uprawnienia...
@mabud73A bardziej ograniczyć tym którzy nie mają żadnej usługi( Nie jestem klientem Orange)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):
mabud73 napisał(-a):
@mabud73A bardziej ograniczyć tym którzy nie mają żadnej usługi( Nie jestem klientem Orange)
...to swoją drogą...no Zespole jeszcze dużooooo pracy po świetach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, czyżbyś chciał, żeby "administracja" zweryfikowała takie "masowe" lajki od jednego użytkownika dla drugiego, przyznane w krótkim czasie? I co z takim przypadkami, ostrzec rozdającego "wybranemu", czy może odjąć tak "obdarowanemu"?
Jak dobrze pamiętam, niektórzy "deklarowali" że nie przywiązują większej wagi do tych liczb "postów" "lajków".