- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange
Artur napisał(-a):Wow! To byłaby niezła tabela i całkiem gruby podręcznik.
Dobrze rozumiem, @Jozefg, że myślisz o takiej tabeli, w której byłaby nazwa funkcji i jej krótki opis? Np.
Hotspot - zamienia nasz telefon w router Wi-Fi (umożliwia innym urządzeniom korzystanie z internetu w naszym telefonie).VPN - uruchamia "prywatną sieć", często używany w firmach do przekazywania poufnych informacji, wymaga dodatkowej konfiguracji.
(...)
O to mi właśnie chodzi! 😄
Taki ... słownik? alfabetyczny i myślę że nie tak źle z aktualizacją bo nowe funkcje nie przybywają codziennie, nawet nie co miesiąc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W pełni zgadzam się z Arturem, że opisanie "wszystkich" funkcji to ogromny nakład pracy ... a jeśli już ktoś chce przeczytać co się pod danym określeniem kryje, to prędzej zajrzy do pomocy czy instrukcji swojego telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):W pełni zgadzam się z Arturem, że opisanie "wszystkich" funkcji to ogromny nakład pracy ...
Ja się nie upieram że to musi być.... 😄
Ale coś innego dojrzałem:
Z prawej strony u góry jest cyferka sygnalizująca liczbę nie przeczytanych postów ale fajnie by było gdyby tak samo były sygnalizowane posty w komunikatorze czyli PW.
Może taką samą cyferką? 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bradzo dobra uwaga!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Remi napisał(-a):tak ale raczej przyszły rok realnie i to na poziomie całego konta na portalu. Niestety tutaj jest troszeczkę zagwozdek i technicznych i związanych z Waszą prywatnością. W każdym razie temat jest na tapecie. Na razie chcieliśmy uprościć sam proces i zrobiliśmy jedno logowanie razem z Mój Orange i tutaj będziemy się integrować jeszcze bardziej.
Hmmm... też macie tak wolno działające NASZ ORANGE ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam niekiedy problem z pierwszym wczytaniem witryny. Podstrony śmigają już ok. Masz podobnie @Astis ? Zajmiemy się sprawą wydajności, tylko przydało by się więcej szczegółów, czy muli cały czas, czy w szczególnym przypadku jak u mnie i czy reszta zauważyła podobne problemy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W jak mozna zolozyc nowy temat ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):W jak mozna zolozyc nowy temat ?
Przejdź do działu, np Ogłoszenia, lub innego i masz z lewej u góry czerwony przycisk: Nowy temat
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wygląd całkiem oki, ja bym zmniejszył osobiście Avatary, są moim zdaniem za duże. Następnie bardziej bym uporządkował tablicę. Temat główny powinien być napisany większą i pogrubioną czcionką, Pod tematem głównym dpowiedzi forumowiczów. Mi osobiście podoba się układ jaki jest na blogach.orange 🙂