- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ranga
@Anonim, nie nakręcaj się sam, bo też rzucasz inwektywy. A jak zwracasz się do kogoś po nicku, to otaguj @xxxxxx i pokaże Ci się podgląd, i na którego chcesz, to klikasz Dobranoc...idę nyny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ranga
Nie będę obrażać, ale takiego .... dawno nie spotkałem, sam szukasz taniej sensacji, poziom jaki masz widać po wcześniejszych postach, najpierw oceń siebie potem innych!!!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ranga
Gdy ktoś neguje moją osobę. W sposób który totalnie odbiega od tego co przedstawia nam realna rzeczywistość. To nie mam w zwyczaju zachować biernej postawy. Tylko odpowiadam pięknym za na dobre. Życie nauczyło mnie nie przejmować się takimi osobami jak Ty. W kwestii taniej sensacji....? Ja z pewnością jej nie szukam. Myślę że ty jak najbardziej tak. Proponuje jakąś lekturę która pozwoli ci się ogarnąć. Może któreś z serii Poczytaj mi Mamo. Lub o tych dwóch co ukradło księżyc. Na koniec
BRAWO TY
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ranga
Młej Nocy 😄
Jeśli nick ma rok urodzenia to jesteś ciut za młody na takie popisy, ale masz rację, szkoda klawiatury na porady, trzeba było nie pisać nawet jednego posta w twoim temacie, po co jak z tego zadyma jest tylko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ranga
No i co tu się porobiło 😮 Za wiele z działań na forum są przyznawane punkty. Za rozwiązania jest przyznawanych najwięcej i tak, jak już wcześniej niektórzy zwracali uwagę - komentarze oznaczone jako rozwiązanie muszą być pomocne, aby osoby, które trafią na wątek z podobnym problemem - od razu trafiły do pomocnego komentarza.
Rzeczywiście w Twoim przypadku, @Anonim, "zdjęliśmy" (moderatorzy) rozwiązania, które ewidentnie nimi nie były i stąd zmniejszenie liczby punktów i rangi. Nic się jednak nie przejmuj, dopiero do nas dołączyłeś i będziesz już wiedzieć jak to działa. Pomagaj innym, a zauważysz, że ranga będzie szybko rosła 🙂
Dobrej nocy, Koledzy.
- « Poprzedni
- Następny »