Przywitaj się

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Przywitaj się

Witaj @MrPepka. Zawsze w takich sytuacjach służą moderatorzy, użytkownicy pomogą jak już masz konto na forum. Zapraszam do korzystania z obszernej wiedzy 📚 na forum jak i dzieleniem się swoimi doświadczeniami. Miłego pobytu na forum NO 🤗 

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 6
  • 19
  • 0

Przywitaj się

jestem tu nowy

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Przywitaj się

Witaj @Jiran i zapraszam do owocnego korzystania z wiedzy i zasobów forum Nasz Orange jak i dzielenie się swoim doświadczeniem i wiedzą 🤗

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14528
  • 153

Przywitaj się

@Jiran napisał(-a)

jestem tu nowy

🤗
Witaj jeszcze raz! Myśmy się już mieli okazję poznać przy okazji wymiany Prywatnych Wiadomości. 😎

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 12096
  • 123

Przywitaj się

Cześć @Jiran 

Witaj na forum NO 🤝 Życzę owocnego korzystania jak i dzielenia się swoją wiedzą 🤗

Pozdrawiam 😎

Zespół Nasz Orange
  • 743
  • 1988
  • 36

Przywitaj się

Taki ciekawy temat a obecnie rzadko wykorzystywany. Pozwolę go sobie zatem odświeżyć, zwłaszcza że jest ku temu okazja. 🍾

Od dziś mam wielką przyjemność powrócić do zespołu Nasz Orange. 🎉😄🎉

Co mogę Wam powiedzieć o sobie.

Otóż w zamierzchłych czasach (które pamiętają już tylko boomerzy, pokolenie x i milenialsi 🤣) pracowałem w TP a potem w Orange Polska. Ze względu na zainteresowania i predyspozycje, 😆 trafiłem do pracy na forum pomocy technicznej. Potem miałem przyjemność współpracować przy powstawaniu i w pierwszych latach rozwoju nasz.orange.pl. W 2019 roku rozstałem się z Orange i z forum.

Co robiłem później pozwólcie, że zostawię owiane nutką tajemnicy. 🤐 👻

W końcu jednak zatęskniłem za byciem częścią tak świetnej społeczności więc wracam do pełnienia obowiązków Moderatora. 🎉🎊

Jeśli chodzi o moje zainteresowania to jestem graczem komputerowym, 🎮 sporo czytam 📖 i oglądam, 📽 planuje też, że niedługo wrócę do jazdy na rowerze 🚲 i pieszych wędrówek, 👟 które sprawiają mi mnóstwo frajdy. Przy okazji liczę, że dzięki temu znów pozbędę się nadliczbowych kilogramów, które jak bumerang wracają w okolice mojego pasa. 😟

Mam szczerą nadzieję, że wszystkim nam w Nasz Orange będzie się ze sobą świetnie współistniało. 😉

Od nowa Moderator Mikołaj

Zespół Nasz Orange
  • 3268
  • 13814
  • 73

Przywitaj się

@Mikołaj jako milenials witam Pana! Pamiętam opisane czasy, także jestem już trochę stary człowiek 👨‍🦳

Większość kojarzy, kto założył Zatrzymane chwile. Także w imieniu zespołu życzę, oby było tych chwil ponownie jak najwięcej.

Super powitać osobę, która pamięta czasy ️ w których powstawała nasza społeczność i była jej ważną częścią.

Co zostaje? Życzyć wytrwałości w pracy z trudnym zespołem 🥰 Dużo fajnych pomysłów 🗺️ Ponownie świetnej zabawy z najlepszymi użytkownikami w sieci 🌩

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3025
  • 15985
  • 80

Przywitaj się

@Mikołaj witaj I moderuje te nasze posty/ tematy 😃

Ostatnio sporą rotacja tu na forum 🙃😃

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5577
  • 19291
  • 187

Przywitaj się

@Mikołajnapisał(-a)

Taki ciekawy temat a obecnie rzadko wykorzystywany. Pozwolę go sobie zatem odświeżyć, zwłaszcza że jest ku temu okazja. 🍾

Od dziś mam wielką przyjemność powrócić do zespołu Nasz Orange. 🎉😄🎉

Co mogę Wam powiedzieć o sobie.

Otóż w zamierzchłych czasach (które pamiętają już tylko boomerzy, pokolenie x i milenialsi 🤣) pracowałem w TP a potem w Orange Polska. Ze względu na zainteresowania i predyspozycje, 😆 trafiłem do pracy na forum pomocy technicznej. Potem miałem przyjemność współpracować przy powstawaniu i w pierwszych latach rozwoju nasz.orange.pl. W 2019 roku rozstałem się z Orange i z forum.

Co robiłem później pozwólcie, że zostawię owiane nutką tajemnicy. 🤐 👻

W końcu jednak zatęskniłem za byciem częścią tak świetnej społeczności więc wracam do pełnienia obowiązków Moderatora. 🎉🎊

Jeśli chodzi o moje zainteresowania to jestem graczem komputerowym, 🎮 sporo czytam 📖 i oglądam, 📽 planuje też, że niedługo wrócę do jazdy na rowerze 🚲 i pieszych wędrówek, 👟 które sprawiają mi mnóstwo frajdy. Przy okazji liczę, że dzięki temu znów pozbędę się nadliczbowych kilogramów, które jak bumerang wracają w okolice mojego pasa. 😟

Mam szczerą nadzieję, że wszystkim nam w Nasz Orange będzie się ze sobą świetnie współistniało. 😉

Od nowa Moderator Mikołaj

No no, powroty to rzadkość. Witam Cię Mikołaju, w nowej odsłonie 🙂

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Przywitaj się

No w końcu jest ponownie i on 🤛. Jak to dobrze, że ktoś ze składu starego forum pomocy technicznej będzie kontynuować dzieło moderatorskie 😁. Powodzenia jeszcze raz @Mikołaj, choć zespół z grubsza Ci znany od dawna, więc dasz sobie świetnie radę. 

Nie bardzo rozumiem @IreneuszCD  co masz na myśli z tymi częstymi zmianami. W tym roku tylko jedna zmiana w zespole, w sensie mnie na Mikołaja, to chyba nie tak źle😊.

O jakości tej zmiany możemy oczywiście dyskutować ... 😁 A tak serio to Ja się bardzo cieszę, lepszego zastępstwa za mnie nie mogli znaleźć moim skromnym zdaniem ❤️😀.

Jak mawia jednak klasyk : jak to będzie w praktyce to ...