- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witaj @MrPepka. Zawsze w takich sytuacjach służą moderatorzy, użytkownicy pomogą jak już masz konto na forum. Zapraszam do korzystania z obszernej wiedzy 📚 na forum jak i dzieleniem się swoimi doświadczeniami. Miłego pobytu na forum NO 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witaj @Jiran i zapraszam do owocnego korzystania z wiedzy i zasobów forum Nasz Orange jak i dzielenie się swoim doświadczeniem i wiedzą 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Jiran napisał(-a)
jestem tu nowy
🤗
Witaj jeszcze raz! Myśmy się już mieli okazję poznać przy okazji wymiany Prywatnych Wiadomości. 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Cześć @Jiran
Witaj na forum NO 🤝 Życzę owocnego korzystania jak i dzielenia się swoją wiedzą 🤗
Pozdrawiam 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Taki ciekawy temat a obecnie rzadko wykorzystywany. Pozwolę go sobie zatem odświeżyć, zwłaszcza że jest ku temu okazja. 🍾
Od dziś mam wielką przyjemność powrócić do zespołu Nasz Orange. 🎉😄🎉
Co mogę Wam powiedzieć o sobie.
Otóż w zamierzchłych czasach (które pamiętają już tylko boomerzy, pokolenie x i milenialsi 🤣) pracowałem w TP a potem w Orange Polska. Ze względu na zainteresowania i predyspozycje, 😆 trafiłem do pracy na forum pomocy technicznej. Potem miałem przyjemność współpracować przy powstawaniu i w pierwszych latach rozwoju nasz.orange.pl. W 2019 roku rozstałem się z Orange i z forum.
Co robiłem później pozwólcie, że zostawię owiane nutką tajemnicy. 🤐 👻
W końcu jednak zatęskniłem za byciem częścią tak świetnej społeczności więc wracam do pełnienia obowiązków Moderatora. 🎉🎊
Jeśli chodzi o moje zainteresowania to jestem graczem komputerowym, 🎮 sporo czytam 📖 i oglądam, 📽 planuje też, że niedługo wrócę do jazdy na rowerze 🚲 i pieszych wędrówek, 👟 które sprawiają mi mnóstwo frajdy. Przy okazji liczę, że dzięki temu znów pozbędę się nadliczbowych kilogramów, które jak bumerang wracają w okolice mojego pasa. 😟
Mam szczerą nadzieję, że wszystkim nam w Nasz Orange będzie się ze sobą świetnie współistniało. 😉
Od nowa Moderator Mikołaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Mikołaj jako milenials witam Pana! Pamiętam opisane czasy, także jestem już trochę stary człowiek 👨🦳
Większość kojarzy, kto założył Zatrzymane chwile. Także w imieniu zespołu życzę, oby było tych chwil ponownie jak najwięcej.
Super powitać osobę, która pamięta czasy ⏲️ w których powstawała nasza społeczność i była jej ważną częścią.
Co zostaje? Życzyć wytrwałości w pracy z trudnym zespołem 🥰 Dużo fajnych pomysłów 🗺️ Ponownie świetnej zabawy z najlepszymi użytkownikami w sieci 🌩️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Mikołajnapisał(-a)Taki ciekawy temat a obecnie rzadko wykorzystywany. Pozwolę go sobie zatem odświeżyć, zwłaszcza że jest ku temu okazja. 🍾
Od dziś mam wielką przyjemność powrócić do zespołu Nasz Orange. 🎉😄🎉
Co mogę Wam powiedzieć o sobie.
Otóż w zamierzchłych czasach (które pamiętają już tylko boomerzy, pokolenie x i milenialsi 🤣) pracowałem w TP a potem w Orange Polska. Ze względu na zainteresowania i predyspozycje, 😆 trafiłem do pracy na forum pomocy technicznej. Potem miałem przyjemność współpracować przy powstawaniu i w pierwszych latach rozwoju nasz.orange.pl. W 2019 roku rozstałem się z Orange i z forum.
Co robiłem później pozwólcie, że zostawię owiane nutką tajemnicy. 🤐 👻
W końcu jednak zatęskniłem za byciem częścią tak świetnej społeczności więc wracam do pełnienia obowiązków Moderatora. 🎉🎊
Jeśli chodzi o moje zainteresowania to jestem graczem komputerowym, 🎮 sporo czytam 📖 i oglądam, 📽 planuje też, że niedługo wrócę do jazdy na rowerze 🚲 i pieszych wędrówek, 👟 które sprawiają mi mnóstwo frajdy. Przy okazji liczę, że dzięki temu znów pozbędę się nadliczbowych kilogramów, które jak bumerang wracają w okolice mojego pasa. 😟
Mam szczerą nadzieję, że wszystkim nam w Nasz Orange będzie się ze sobą świetnie współistniało. 😉
Od nowa Moderator Mikołaj
No no, powroty to rzadkość. Witam Cię Mikołaju, w nowej odsłonie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
No w końcu jest ponownie i on 🤛. Jak to dobrze, że ktoś ze składu starego forum pomocy technicznej będzie kontynuować dzieło moderatorskie 😁. Powodzenia jeszcze raz @Mikołaj, choć zespół z grubsza Ci znany od dawna, więc dasz sobie świetnie radę.
Nie bardzo rozumiem @IreneuszCD co masz na myśli z tymi częstymi zmianami. W tym roku tylko jedna zmiana w zespole, w sensie mnie na Mikołaja, to chyba nie tak źle😊.
O jakości tej zmiany możemy oczywiście dyskutować ... 😁 A tak serio to Ja się bardzo cieszę, lepszego zastępstwa za mnie nie mogli znaleźć moim skromnym zdaniem ❤️😀.
Jak mawia jednak klasyk : jak to będzie w praktyce to ...