- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Wyślij wiadomość e-mail do znajomego
- Zgłoś
Proces logowania do NO
@Konto usuniętenapisał(-a)@Citi2017 i @ketrasa , nie wiem, co o tym sądzić. Co zwykłego użytkownika obchodzą skrypty, na których się nie zna? Były na Windows 7, występują także na Windows 10. Do kolekcji z dzisiejszego surfowania:
Czasami i mnie takie kwiatki wyskakują, ale to jest problem słabego połączenia internetowego i najczęściej się zdarza przy połączeniu przez internet mobilny. W domu na światłowodzie nigdy nie miałem takich kłopotów.
Sprawdź u Siebie jakie masz połączenie z Laptopem, czy laptop nie jest przeciążony.
Wszystko też zależy od ciężaru strony (czyli ile kilobajtów zajmuje pełna strona). Wolne łącze, przeciążony komputer, duża ilość programów i dodatków do przeglądarki skutecznie pogarsza prawidłowe wyświetlanie stron.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proces logowania do NO
orange.pl/zaloguj - tak wygląda, żadnego problemu z tym niema.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie też nieraz takie cuda wyskakują, wtedy wylogowuję się, loguję na nowo i cuda znikają 😉
Ale czegoś Ty po tym wielkim ministerstwie buszował to ja już nie wiem i raczej nie chcę wiedzieć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proces logowania do NO
@wscieklaewkanapisał(-a)U mnie też nieraz takie cuda wyskakują, wtedy wylogowuję się, loguję na nowo i cuda znikają 😉
Ale czegoś Ty po tym wielkim ministerstwie buszował to ja już nie wiem i raczej nie chcę wiedzieć
@wscieklaewka , wolność wyboru buszowania jest przywilejem ludzi bez narzuconych kagańców. Szukałem wszystkiego, co w dzisiejszym wirtualnym świecie na ich stronach jest opisane o Internetowym Koncie Pacjenta. Nie jest tak, jak @ketrasa pisał, że Bóg wie czym jest mój laptop obciążony. Na tę chwilę mogę z przekonaniem napisać, że od momentu zabezpieczenia stron internetowych w Orange, buszowanie nie generuje tych błędów. Oby tak dalej!
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »