- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najpierw doznałem szoku, że moja sugestia została zaakceptowana. Robiłem test z czystych nudów i nie pomyślałbym w życiu, że taka drobnostka zasługuje na to miano. Jako że otrzymałem powiadomienie na maila, a w powiadomieniach na NO cisza, toteż sprawdziłem z czystej ciekawości, jak się to przedstawia na gruncie. Na zrzucie widać godzinę sprawdzania. I w tym momencie kolejne zdziwienie mnie dopadło. Ale żeby nie było, iż jestem bezduszny, pragnę na finiszu kwietnia pogratulować @Anonim za piękny finisz, godny pochwały. Jesteś ambitny, brawo
Coś jednak trzeba z tym błędem zrobić.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia na maila
@Anonim nie bardzo rozumiem na czym błąd polega? Że ma e-mail dostałeś info, a na NO nie przybyło Ci rozwiązań?
Chyba, że @Anonim wycofał przyznanie... ale, to może i takie zachowania użytkowników powinny być anonsowane 😉 ... na e-mail.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia na maila
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia na maila
@Anonim, ja się nie gniewam, bo nie mam "ciśnienia" na rankingi. Raczej skłaniam się ku temu, aby tylko techniczne odpowiedzi mogły być oznaczane, by inni z tej wiedzy skorzystali. Jest tyle problemów, ile modeli sprzętu, oprogramowań, usług, czy wreszcie setek regulaminów do każdej z osobna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia na maila
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia na maila
@Anonim myślę, że samo opóźnienie nie wiele da, bo nie wydaje się mnie, że odwołując przyznanie rozwiązania możnaby wycofać genrowaną przez automat wiadomość.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia na maila
burebusek napisał(-a):@pablo_ck, ja się nie gniewam, bo nie mam "ciśnienia" na rankingi. Raczej skłaniam się ku temu, aby tylko techniczne odpowiedzi mogły być oznaczane, by inni z tej wiedzy skorzystali. Jest tyle problemów, ile modeli sprzętu, oprogramowań, usług, czy wreszcie setek regulaminów do każdej z osobna.
@Anonim ale co do tamtego tematu, co @Anonim chyba przyzna, Twoja uwaga o zwłoce w odświeżaniu chyba wydaje się trafna...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia na maila
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj