- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To, że oprócz pisania postów do osiągnięcia kolejnych poziomów na NO są potrzebne także rozwiązania (odpowiedzi uznane za najtrafniejsze przez autorów wątków).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój profil się zaciął, poziomy nie idą w górę stoi cały czas na 100% po urodzinach NO
Bo brakuje Ci 1 rozwiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój profil się zaciął, poziomy nie idą w górę stoi cały czas na 100% po urodzinach NO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To, że oprócz pisania postów do osiągnięcia kolejnych poziomów na NO są potrzebne także rozwiązania (odpowiedzi uznane za najtrafniejsze przez autorów wątków).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Venomoth3 tu masz wyjaśnione, jak otrzymujesz punkty oraz osiąganie kolejnych poziomów:
Masz wiec nazbierane 100% punktów do następnego poziomu, ale brak Tobie rozwiązań, dlatego wygląda, jak by się zatrzymało, ale licznik dalej bije. Zdobędziesz rozwiązanie, to osiągniesz następny poziom i od razu pojawi się ile procent punktów brakuje do następnego poziomu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Venomoth3napisał(-a)
Tak po prawdzie niewiele to pomogło dalej stoi @Katani1 tylko punkty się zaktualizowały
Chodzi o to, aby inny użytkownik oznaczył Twój post jako rozwiązanie, a nie Ty np. mój.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Venomoth3 zawsze rejestrując się na ten czy podobne fora/serwisy warto przeczytać dokładnie regulamin i zasady panujące na forum, wtedy nie będzie wątpliwości co do takich/podobnych problemów i unikniesz niedomówień 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Venomoth3 udzielaj się na NO, to kolejne poziomy osiągniesz. Masz wiedzę na konkretny temat, to dziel się z innymi użytkownikami.
- « Poprzedni
- Następny »