- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zostać Herosem?
@Anonim ja nie nadaje się na mentora, pomagam na NO, ale lepiej jak nowi OH poszukają kogoś innego, mam w głowie 0 i 1 jak sztuczna inteligencja, spróbuj zaprzyjaźnić się z naszym Maxem 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zostać Herosem?
Max jest bardzo miły tylko jak się rozmawia z nim na temat nie związany z telekomunikacją, to od razu chce przełączyć do konsultanta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zostać Herosem?
@Anonim , wczoraj próbowałem się z Maxem zaprzyjaźnić, ale to jeszcze podlotek w piszczelach, więc daleko mu do Herosa Jak ktoś będzie potrzebował mentorskiego wsparcia, to jestem do usług. Ale moje wskazówki trzeba "poddać działaniom matematyczno-filozoficznym" i kupić sobie porządne sito
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zostać Herosem?
@ketrasaArturnapisał(-a)Max jest bardzo miły tylko jak się rozmawia z nim na temat nie związany z telekomunikacją, to od razu chce przełączyć do konsultanta
Tak samo jest ze mną, zaraz przełączę na centrum wsparcia NO 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zostać Herosem?
@Anonim @Anonim jest skromny ale zawsze można na niego liczyć 🤪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zostać Herosem?
@Citi2017 , są sposoby na skromność Irka. Wystarczy umiejętnie podłechtać Jego ego i udziela się chętniej. On, jak morskie przypływy i odpływy na morzu norweskim ... aż dusza się raduje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zostać Herosem?
@Anonim tu masz rację @Anonim i @Piotrekk85 to skromne chłopaki a dzięki nim i tobie i @wściekłaewcia wiedzę na bywa się tu dużą dla tego musicie pomóc nowych herosą 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zostać Herosem?
@Citi2017 , nie ma sprawy Nie każdy jest zdeterminowany tak bardzo i trzeba niektórym dać lekkiego kopa na szczęście
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zostać Herosem?
@Citi2017 każdy przędzie jak może, jeden lepiej inny gorzej 😉
Ty i inni już sporą wiedzę macie, więc nowi OH zmienią NO na lepsze, skromny nie jestem, mam skromną wiedzę, akcent na usługi i sprzęt Orange, nie mam prawie nic od Orange, tylko 2 simki w prepaid 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zostać Herosem?
Wróćmy już możne do sentencji tematu. Nowi Herosi porozmawiają sobie w swoim dziale 😉
Może ktoś rozwinie kim jest Ambasador?