- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po drugiej w nocy weszłam na forum i oniemiałam ze strachu 😵😵😵
Moim oczom ukazał się mój nick ale z innym avatarem jak i z 61 powiadomieniami w dzwoneczku.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witaj @wscieklaewka
Taki problem, incydentalnie również towarzyszy innym użytkownikom - w tym również i mnie się pojawił kilka razy - wystarczy przeładować stronę i wszystko wraca do normy.
Dobrego dnia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witaj @wscieklaewka
Taki problem, incydentalnie również towarzyszy innym użytkownikom - w tym również i mnie się pojawił kilka razy - wystarczy przeładować stronę i wszystko wraca do normy.
Dobrego dnia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hm
Witaj @wscieklaewka Powinnaś się cieszyć, że Avatar ulega zmianie. U mnie też się zmienił
Nie lubisz powiadomień? Widać, że sporo osób za tobą tęskni, a Ty tylko po nocach na NO się pokazujesz. Dlatego masz z samego ranka takie niespodzianki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hm
Witaj @Bartłomiej 🙂
Powiadasz, że innym też się toto pojawia czasem
Ze strachu to ja zaraz wzięłam i zaczęłam skanować bom myślała, że to jakieś czary mary wirusy, włamania etc... ale wszystko czyste odpowiedział antywirus 🙂
Jak przeładowałam stronę ( znaczy się weszłam raz jeszcze ) to wszystko rzeczywiście wróciło na swoje miejsce, aczkolwiek pozostał tyci mały strach ;(
Dobrze, że już wiem o tym incydentalnym problemie ( się pozbędę stracha )
Olbrzymie dzięki dla Cię 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hm
U siebie toś sam sobie zmienił, a u mnie czarodziej jakiś, i wcale mi nie było do śmiechu. A co do mojej nocnej pracy to Ci powiem - ktoś musi nie spać, aby ktoś mógł spać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hm
Coś o tym wiem. Też zdarzało mi się, że nie ja nie spałem, aby ktoś inny mógł spokojnie spać
Czasami w przeglądarce poczyść sobie ciasteczka. Też znacznie usprawni korzystanie z NO i może nie będą się pojawiały duszki w Twoim awatarze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hm
Ciasteczka czyści mi mój antywirus, a ta dziwota to mi się pojawiła pierwszy raz odkąd jestem na forum
No to teraz już wiem co Ty robisz na forum około 3:00 he, he - pilnujesz śpiących
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hm
@wscieklaewka zdarza się czasami. Dziś jednak smacznie spałem, ale we wtorek masz rację, byłem na NO bardzo długo i to w dodatku na wyjeździe. Do domku wróciłem na ranem Efektyh mojego przebywania w porach nocnych widać na NO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hm
@wscieklaewkanapisał(-a)Ciasteczka czyści mi mój antywirus, a ta dziwota to mi się pojawiła pierwszy raz odkąd jestem na forum
No to teraz już wiem co Ty robisz na forum około 3:00 he, he - pilnujesz śpiących
Ciasteczka zjadła i zasnęła proroczym snem, że ktoś się włamuje...nie jedz tyle @wscieklaewka Ktoś smacznie spał, jak ja czuwałem na warcie w wojsku. No i role się zmieniły
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »