Forumowe typowanie MŚ '26 w piłce nożnej

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3224
  • 13485
  • 133

Wyniki meczów są następujące:

Francja vs Senegal 3 :1

Oglądałem ten mecz i powiem szczerze szkoda mi Senegalu. W pierwsza połowa była wyrównana natomiast w drugiej połowie inicjatywę przejęła Francja strzeliła  dwie bramki. Po dwóch bramkach Francji Senegal odpowiedział na 2:1  nawiązał walkę ale ostatecznie Francję strzeliła i mecz zakończył się 3:1

Irak vs Norwegia 1:4

Również oglądałem ten mecz Irak zaimponował mnie walecznością od pierwszych minut przejął inicjatywę dominował.strzełał ale brakowało mu skuteczności. Norwedzy wykorzystali sytuacje i pierwsza bramkę strzelili własnie oni pózniej Irak znów zaczał dominować walczyć o odpowiedział strzelił gola na 1:1 Irak nie cieszył sie długo strzelona bramką, poniewaz Norwegia znów strzeliła. Irak cieszył się zaledwie 4 minuty strzelona bramką, ponieważ Norwedzy znów strzelili. I połowa skończyła się wynikiem 1:2. Druga połowa była spokojna i większe posiadanie piłki mieli Norwedzy  strzelili kolejną bramke na 1:3. W doliczonych minutach meczu Irak strzelił samobój i ostatecznie mecz zakończył się wynikiem 1:4

Był blisko wytypowania wyniku jakby Irak nie strzelił samobója pod koniec meczu 😀 Samobója strzelił zdobywca bramki w pierwszej połowy dla Iraku 🙂 Dublet dla Norwegów strzelił Erling Haaland

Argentyna vs Algieria 3:0

Nie oglądałem ale widziałem skrót meczu i Messi mając 39 lat w tym meczu strzelił hat- tricka. Oby tak dalej Messi 👍👍 Wydaje mi się, że ten mundial będzie ostatnim mundialem dla Messiego Pierwszy gol padł w pierwszej połowie, natomiast dwa gole w drugiej połowie. 

Ostatni mecz , który trwa to Austria vs Jordania na ten moment jest 1:1. Aktualizacja  Jordania strzeliła samobója i mamy 2:1 dla Austrii. Do końca meczu zostały dwie minuty 🙂 W 12 minucie doliczonego meczu strzela dla Austrii Arnautovic. Koniec meczu 3:1 dla Austrii

Pozdrawiam 🙂

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 620
  • 3226
  • 9

Irak - Norwegia 1:4 trafił @Michał 

Argentyna - Algeria 3:0 trafili @Wojciech @Michał @Pablo5 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2208
  • 9885
  • 72

Portugalia - DR Konga

3:0

Anglia - Chorwacja 

2:1

Ghana - Panama  0:2
Uzbekistan - Kolumbia

1:1

Zespół Nasz Orange
  • 656
  • 8167
  • 41

Gdyby nie strzelali w ostatnich minutach byłoby 4 na 4. Muszę przesterować moje wewnętrzne oko aby obejmowało cały mecz, a nie tylko 95-96 minut 😁

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 749
  • 4072
  • 31

@Michałnapisał(-a)

Gdyby nie strzelali w ostatnich minutach byłoby 4 na 4. Muszę przesterować moje wewnętrzne oko aby obejmowały cały mecz, a nie tylko 95-96 minut 😁

Mało brakowało do four -goal haul 😀

Poziom 27, Znawca Przestworzy
  • 1337
  • 5910
  • 48

Portugalia - Kongo 3:1

Wczoraj mecz Francja vs Senegal to była jazda, gdyby nie ta szalona końcówka.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3224
  • 13485
  • 133

@artur912 ty też dobrze wytypowałeś ostatnie mecze. Wszystkie mecze trafiłes, ze wygraja i wygrali 😎 Jedynie liczba bramek się nie zgadzała 😉

Moje typy jeśli chodzi o dzisiejsze spotkania to: 

Portugalia - DR Konga

2:0

Anglia - Chorwacja 

2:2

Ghana - Panama  2:0
Uzbekistan - Kolumbia

0:3

Wszystkim forumowiczom, którzy typują dzisiejsze mecze życzę kapitalnych emocji i dobry wyników 😎

Miłego popołudnia 🙂

Pozdrawiam 🙂

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 749
  • 4072
  • 31

Portugalia - DR Konga

3 - 1

Anglia - Chorwacja 

2 - 1

Ghana - Panama 2 - 0
Uzbekistan - Kolumbia

0 - 2

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 620
  • 3226
  • 9

@Pablo5 tak, ale przyznaje, że piłka nożna to nie jest bajka.

Zespół Nasz Orange
  • 656
  • 8167
  • 41

Mam nadzieję, że się nie pomyliłem i suma bezwzględnie krocząca została prawidłowo podliczona 😅

Nick

Punkty

Wojtek 40
Michał 35
arthur 32
Glut 32
artur912 22
Pablo5 15
Zeusek 4
Wiktor 3

No i moje predykcje

Portugalia - DR Konga