Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dyskusja o dziale pomysłów

ROZWIĄZANE

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 328
  • 1289
  • 5

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6823
  • 27972
  • 224

Wow, ale się burza zrobiła. I kilka aspektów wyszło.

Nagowanie na oznaczanie rozwiązań mogłoby być nieco mniej nachalne, IMHO.

Kiedyś dział Pomysły miał dedykowanego członka Zespołu, który dbał o porządek na bieżąco, ale to wiem tylko z wykopalisk, bo to było zanim się tu pojawiłem. Sądząc po tym, że utyskiwania na bałagan w Pomysłach przewijają się też w materiale archiwalnym regularnie, to niewiele to dawało. Co jakiś czas są też w Zespole ogłaszane akcje porządkowania Pomysłów, ale to chyba za karę jest zlecane. W każdym razie żaden z moderatorów nie dorównał, przynajmniej na razie i w tym zakresie, Heraklesowi.

Proponowałem kiedyś prowokacyjnie żeby w Pomysłach dopuścić negatywne oceny, właśnie po to żeby trochę je ożywić, ale zostało to w czambuł potępione, pewnie słusznie bo mogłoby to być ostatecznie wylaniem dziecka z kąpielą.

Może jakieś konkursy zaplanować, które specyficznie na Pomysłach by polegały? Konkursy co prawda też nie rozszerzają bazy jakoś znacznie, ale aktywność na forum na pewno podnoszą, więc może...

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 95
  • 353
  • 0

Ktoś poda pomysł, że chce więcej kanałów 4K. Zagłosuje kilkanaście osób.

I jaką to będzie miało sprawczośc wykonawczą? ŻADNĄ.

Ot taki przykład kuriozum tego działu.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 328
  • 1289
  • 5

To jest chyba normalne, że Orange wprowadzi w życie tylko te pomysły, które są dla niego opłacalne.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 95
  • 353
  • 0

A to nie jest opłacalne?

Z 2 kanałów zrobił się 1. Zainteresowany np  C+ 4K nie ma co szukać w Orange.