- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
Jozefg napisał(-a):
Artur napisał(-a):
ok, dzięki, sprawdzamy. @Jozefg, u Ciebie też?U mnie też, co prawda nie tak często jak przedtem ale co raz muszę kasować.....
Ach.... żeby to żywa taka namolna była.... 😄
@Misiek62 - koniecznie przeskanuj komputer dobrym antywirusem....
@Jozefg a może mam za czułą myszkę, za szybki palec... coś jakby dwuklik wmniej niż sekunda... Eset aktywny, z aktualną bazą...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur na smartfonie gdzie mam windowsa 8.1 wszystko działa oki, mogę dodać z pozycji telefonu załącznik jak to zrobiłem wczoraj w jednym że swoich komentarzy. Ale od pewnego czasu nie mogę tego zrobić na smartfone z Androidem, jak kilkam button w celu dodania załącznika to nie reaguje on na dotyk, nie da się dodać załącznika jednym słowem. I zastanawiam się czy to jest tylko wina mojego smartfona czy ogólny problem. czekam na siostrzeńca i zobaczę na jego telefonie z androidem czy będzie miał ten sam problem. Odezwę się jeszcze w tej kwestii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur oki, czyli problem leży po stronie NO 🙂 To już kilka tych błędów wyłapałem, jekiś medal chyba się należy 😜 😜 hehe Oczywiście mówię to w żartach 🙂 Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Błędy techniczne Nasz Orange
Rafał napisał(-a):Koszmar i największa zagadka, co zatem ta strona kryje 😜 Mam nadzieję, że niebawem sprawa się wyjaśni i strona 35 powróci, nie zapomnieliśmy o niej 😉
@Rafał na dzisiaj to chyba 3-cia od końca generuje jakiś błąd:
- Realizacja żądania nie powiodła się. Skontaktuj się z administratorem systemu i wprowadź datę i godzinę wystąpienia błędu, a także identyfikator wyjątku: 172644EA.
Aby kontynuować, kliknij przycisk Wstecz w przeglądarce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):@pablo_ck, @Jozefg, @Misiek62, jak tam pop-up? Ponoć już nie wyskakuje, potwierdzicie? 🙂
Dziś tej panienki nie widziałem, ale na mnie weź czasową poprawkę bo dziś zajrzałem od rana 2 razy na krótko...
Rozrabiam trunki, nalewki i inne wędzonki przyrządzam, w poniedziałek mi się cała rodzina zapowiedziała, bliższa i dalsza...
Qrna! Przypomnieli mi że mi 70 lat puka i to właśnie w poniedziałek przypada! A już myślałem że czas o mnie zapomniał choć na chwilę... 😞
Kiedyś zawsze na przypomnienie zarządzano defiladę na Placu Czerwonym w Moskwie 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):
Rafał napisał(-a):Koszmar i największa zagadka, co zatem ta strona kryje 😜 Mam nadzieję, że niebawem sprawa się wyjaśni i strona 35 powróci, nie zapomnieliśmy o niej 😉
@Rafał na dzisiaj to chyba 3-cia od końca generuje jakiś błąd:
Wystąpił nieoczekiwany błąd.
- Realizacja żądania nie powiodła się. Skontaktuj się z administratorem systemu i wprowadź datę i godzinę wystąpienia błędu, a także identyfikator wyjątku: 172644EA.
Aby kontynuować, kliknij przycisk Wstecz w przeglądarce.
Zgadza się, nie wyświetla się strona 37. A jak tam prace nad kolejnością wyświetlania postów ?