Nie można wyświetlić tego widżeta.

Błędy techniczne Nasz Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5499
  • 18600
  • 186

Jozefg napisał(-a):

Artur napisał(-a):
ok, dzięki, sprawdzamy. @Jozefg, u Ciebie też?

U mnie też,  co prawda nie tak często jak przedtem ale  co raz muszę kasować.....

Ach.... żeby to żywa taka namolna była.... 😄 

@Misiek62   -   koniecznie przeskanuj komputer dobrym antywirusem....

@Jozefg a może mam za czułą myszkę, za szybki palec... coś jakby dwuklik wmniej niż sekunda... Eset aktywny, z aktualną bazą...

Anonim

Nie dotyczy

Mam problem z dodaniem załącznika z pozycji telefonu. Na WP 8.1 działa natomiast na drugim urządzeniu z androidem już nie. Macie podobny problem?? Być może przyczyna leży po stronie mojego sprzętu.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6113
  • 109

Pablo, a możesz opisać ten błąd? Może masz test zrzut ekranu z tego Win?
Anonim

Nie dotyczy

@Artur na smartfonie gdzie mam windowsa 8.1 wszystko działa oki, mogę dodać z pozycji telefonu załącznik jak to zrobiłem wczoraj w jednym że swoich komentarzy. Ale od pewnego czasu nie mogę tego zrobić na smartfone z Androidem, jak kilkam button w celu dodania załącznika to nie reaguje on na dotyk, nie da się dodać załącznika jednym słowem. I zastanawiam się czy to jest tylko wina mojego smartfona czy ogólny problem. czekam na siostrzeńca i zobaczę na jego telefonie z androidem czy będzie miał ten sam problem. Odezwę się jeszcze w tej kwestii. 

• 2060
  • 6113
  • 109

Ok, już widzę problem, nie męcz siostrzeńca, zgłaszamy do poprawy, dzięki!
Anonim

Nie dotyczy

@Artur oki, czyli problem leży po stronie NO 🙂 To już kilka tych błędów wyłapałem, jekiś medal chyba się należy 😜 😜 hehe Oczywiście mówię to w żartach 🙂 Pozdrawiam. 

• 5499
  • 18600
  • 186

Dot. Błędy techniczne Nasz Orange

Rafał napisał(-a):

Koszmar i największa zagadka, co zatem ta strona kryje 😜 Mam nadzieję, że niebawem sprawa się wyjaśni i strona 35 powróci, nie zapomnieliśmy o niej 😉

@Rafał na dzisiaj to chyba 3-cia od końca generuje jakiś błąd:

• 2060
  • 6113
  • 109

@Anonim, @Jozefg@Misiek62, jak tam pop-up? Ponoć już nie wyskakuje, potwierdzicie? 🙂

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1581
  • 21

Artur napisał(-a):

@pablo_ck@Jozefg@Misiek62, jak tam pop-up? Ponoć już nie wyskakuje, potwierdzicie? 🙂

Dziś tej panienki nie widziałem, ale na mnie weź czasową poprawkę bo dziś zajrzałem od rana 2 razy na krótko...

Rozrabiam trunki, nalewki i inne wędzonki przyrządzam,  w poniedziałek mi się cała rodzina zapowiedziała, bliższa i dalsza...

Qrna! Przypomnieli mi że mi 70 lat  puka i to właśnie w poniedziałek przypada!  A już myślałem że czas o mnie zapomniał choć na chwilę... 😞

Kiedyś zawsze na przypomnienie zarządzano defiladę na Placu Czerwonym w Moskwie  😄

• 2917
  • 7575
  • 195

Misiek62 napisał(-a):

Rafał napisał(-a):

Koszmar i największa zagadka, co zatem ta strona kryje 😜 Mam nadzieję, że niebawem sprawa się wyjaśni i strona 35 powróci, nie zapomnieliśmy o niej 😉

@Rafał na dzisiaj to chyba 3-cia od końca generuje jakiś błąd:

Zgadza się, nie wyświetla się strona 37. A jak tam prace nad kolejnością wyświetlania postów ?