- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
@Anonim, ciekawe dlaczego nie skomentowałeś w ten sposób, żeby się wstrzymał z bólami, wypowiedzi użytkownika "mabud73" ??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):...co do błędów powiadomień, z mojej obserwacji, notoryczne przekłamania...nawet teraz, informacja o odpowiedziach, których nie ma...
...gdzie InSect, wpisał w pogaduchach dwa dni temu posta, przeniesionego przez "modka" do działu na temat, a info o wpisie dalej widnieje na "tapecie"...
@edit: ...ale teraz i tak nikt, nic nie zrobi...Wszyscy lepią pierogi
@mabud73 przypuszczam że te wypowiedzi sprzed kilku dni, albo inne "których nie" to efekt pracy moderatorów, coś przeniosą, skorygują i jeśli post dotyczy tematu w którym się wypowiadasz, wtedy masz nowe powiadomienie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Domator nie mam siły się "przepychać" 😜 Jaka Wigilia taki cały kolejny rok 🙂 Więc 😜 😜 😜 Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, @Domator co do powiadomień to faktycznie czasem mogą mieć związek z naszymi działaniami, mimo że staramy się, żebyście ich niepotrzebnie nie dostawali, czasem coś może nam umknąć. ![]()
Jak najbardziej zachęcamy do zgłaszania problemów wszystkich użytkowników, którzy jakieś napotkają, temu służy ten temat ![]()
Zgadzam się również z tym, że w wigilie nie ma co podnosić tempa dyskusji!
Wesołych Świąt wam wszystkim! ![]()
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oszalała mi skrzynka wiadomości na NO. Opcja "Nowa Wiadomość" pojawia mi się na dosłownie jedną sekundę i ginie. Wiecie coś o tym, czy to tylko umnie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):Oszalała mi skrzynka wiadomości na NO. Opcja "Nowa Wiadomość" pojawia mi się na dosłownie jedną sekundę i ginie. Wiecie coś o tym, czy to tylko umnie?
@mabud73Tak samo jest u mnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z samego rana włączam i cosik do poprawki:
cytat wskoczył z wątku
I następne: Po skasowanym koncie delikwentowi oznacza się mianem Gość , przy czym rzadko ale bywa na niektórych forach Gość-nick co oznacza że pozostały posty po zbanowanym koncie. Tak bardziej elegancko wygląda. 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jozefg, "gość" mógłby sugerować, że można pisać bez zalogowania, prawda? Tego wolelibyśmy uniknąć, niemniej jeśli ktoś bedzie miał inne propozycje zastąpienia określenia "konto usunięte"to chętnie poznamy 🙂