- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdy na spokojnie spojrzałem na pasek adresu, to pomyślałem, że pewnie moderator(ka) był(a) w akcji. Bo nie pisałem kompletnie nic, tylko z racji tego, że chwilkę odszedłem od pulpitu, zaledwie dokonałem odświeżenia strony. Natychmiast w powiadomieniach pojawiły się nowe cyferki, a na mój ekran wpadł ten oto komunikat z godziny 19:32:
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub tego typu komunikaty pojawiają się, gdy chcesz obejrzeć, skomentować post, który został usunięty, zmieniony w czasie Twojej lektury. Zanim jeszcze się zdecydowałeś kliknąć pole publikacji Twojej odpowiedzi. Nie ma już do czego odpowiadać, więc brak zasobu odniesienia .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub tego typu komunikaty pojawiają się, gdy chcesz obejrzeć, skomentować post, który został usunięty, zmieniony w czasie Twojej lektury. Zanim jeszcze się zdecydowałeś kliknąć pole publikacji Twojej odpowiedzi. Nie ma już do czego odpowiadać, więc brak zasobu odniesienia .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Agresywny błąd
@agat13 , nie zaszkodzi zgłaszać błędów, bo każdy może mieć inne podłoże. Np. w tym przypadku, przycisk "Wróć do oryginalnej strony" nie zareagował dokładnie tak, tylko zobaczyłem samą belkę, gdzie są powiadomienia. A powinno wrócić do stanu z przed wywołania tego błędu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Agresywny błąd
W tym przypadku jest dokładnie takie podłoże jakie opisał @agat13 😊