- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20 lat sieci Idea, później Orange.
Logo i dzwonki przez SMS? Czy chodzi o możliwość zakupu w gazetach przez SMS? Bo raczej nie jakaś wczesna forma MMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szkoda że Orange klientom z 20 letnim stażem - jest ich podobno kilka tysięcy - zaoferował darmowy miesięczny abonament. A co w przypadku gdy klient przemigrował do prepaida?? Mi byłoby trochę smutno gdybym za 20 lat wierności dostał miesiąc za free.....tak 3 msc to byłoby już oki 🙂 Fajnie chociaż że wszyscy mogą skorzystać z dodatkowego pakietu 20 GB 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blog dawno nie odwiedzałem, ale widzę że blog odwiedził nas: https://biuroprasowe.orange.pl/blog/20-razem-dziekujemy/
"Co więcej klienci którzy są z nami do 20 lat otrzymają w prezencie miesięczny abonament, a 20 klientów z największym stażem – bardzo miłe prezenty." - a więc jednak "Słuchamy i działamy".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja wczoraj znaczy się 30.03.2018 roku otrzymałam prezent w postaci nielimitowanych rozmów, sms do wszystkich + 1 GB ważne do końca dnia dzisiejszego za 12 lecie bycia 🙂
Mam też jeszcze jedną kartę starszą, oczywiście aktywną, jest z Idea POP ( fajny, kolorowy niezniszczalny plastik )
Pamiętam mój pierwszy telefon samsung z klapką kupiony w dużym pudełku " POP Idea " ( szkoda, że takich już nie ma )
- « Poprzedni
- Następny »