- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zmiana taryfy przez Orange
Nie wspomne juz o tym ze nie ma darmowych rozmow za 3 zlote z wybranym numerem. Bylo minelo...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj zmieniono mi bez wczesniejszego informowania o migracji do orange free z nowe orange go. Przeciez nie bede calej strony przeszukiwac zeby sie dowiedziec ze sa zalozenia likwidacji mojej taryfy, moi rodzice tez maja nowe orange go a nie korzystaja z inernetu to skad maja wiedziec ze szanowne orange im zmieni taryfe?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Iska dowiedza sie wtedy, kiedy Ty czyli po zmianie. A tak na powaznie to Orange zgodnie z regulaminem zakoczylo oferte Nowe Orange Go. Informacja (podobno) byla na stronie internetowej. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miały być powiadomienia vs SMS, cóż nie wszyscy dostali je, ale zmiana nie jest niekorzystna, więc nie ma co narzekać @Iska 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na dole orange.pl jest zakładka o dziwnie brzmiącej nazwie ważne komunikaty.
Oczywiście wymaganie by ktoś o zdrowych zmysłach tam zaglądał jest absurdalne. Ale prepaidy mają to do siebie, że sporo osób rejestruje numery bez podania tradycyjnego adresu pocztowego czy maila. Brak zgód obsługowych. A Orange nie wpadło na pomysł by informować smsem (bo na to też podobno trzeba mieć zgodę). Zasłaniać RODO się można. Ale spokojnie - pewnie za jakieś 10 lat UOKIK się tym zajmie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim oj, ostrożnie. Mi tak zmieniono taryfy na 2 numerach i SMS do Orange z 1gr podrozal do 20gr. Pomóż różnice przez 50 lub więcej... Pakiety nolimit z netem mnie nie interesują, myślę nad tanim abo albo zmiana sieci, ale to się jeszcze zobaczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dawne czasy jak w T-Mobile jeszcze byłem, to słano na domowy adres wszystko, klient był na bieżąco, teraz XXI wiek i ani na @... ani na adres korespondencyjny nic Operator nie śle, ciekawe dlaczego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Teraz chyba żaden Operator tego nie robi, na stronie www pewnie jest wzmianka i tyle.